Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G3 Pro

Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G3 Pro Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ubiquiti UVC-G3-PRO. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G3 Pro.

Specificaties Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G3 Pro

Merk

Ubiquiti

Fabrikantcode

UVC-G3-PRO

Omschrijving van de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G3 Pro

Met de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell en UVC G3 Pro kun je altijd en overal een oogje in het zeil houden bij je voordeur en de omgeving rondom je huis. Deze slimme deurbel is voorzien van een ingebouwd display waarop je boodschappen kunt tonen aan bezoekers. Bovendien kun je via de UniFi Protect app op je smartphone direct met mensen voor de deur communiceren, zelfs als je niet thuis bent. De UVC G3 Pro beveiligingscamera neemt haarscherp Full HD beeldmateriaal op. Dankzij de infrarood LED's in de IP camera en de ingebouwde verlichting in de deurbel is het beeldmateriaal zelfs in het donker van uitstekende kwaliteit. Om van de deurbel en camera gebruik te kunnen maken, heb je een UniFi recorder nodig. Hiermee worden ze naadloos geïntegreerd in jouw persoonlijke beveiligingssysteem. Het installeren van de deurbel is eenvoudig, je monteert deze gewoon op de bedrading van je huidige bel. De IP camera werkt via Power over Ethernet (PoE) en haalt zowel zijn stroom als data uit een ethernetkabel. Het aansluiten van deze camera vereist wel enige technische kennis. Met de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell en UVC G3 Pro ben je altijd op de hoogte van wat er rondom je huis gebeurt en kun je met een gerust hart de deur uitgaan.

Pluspunten
  • Gebruik de camera-app om overal ter wereld je huis in de gaten te houden. Sluit deze deurbel aan op je bestaande bedrading, zodat je nooit een batterij hoeft op te laden. Bij bewegingsdetectie ontvang je een melding via de app, zelfs in het donker.

Minpunten
  • Het is aan te raden om een monteur in te huren als je niet handig bent, omdat de installatie van deze slimme deurbel en camera moeilijk is. Om deze deurbel te kunnen gebruiken, heb je een sterk wifi-signaal bij je voordeur nodig

    .

    Met behulp van een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren bij je deurbel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G3 Pro

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G3 Pro tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G3 Pro. 

De review over Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G3 Pro is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals