Search
Close this search box.
  1. Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G3 Flex

Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G3 Flex Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ubiquiti UVC-G3-FLEX. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G3 Flex.

Specificaties Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G3 Flex

Merk

Ubiquiti

Fabrikantcode

UVC-G3-FLEX

Omschrijving van de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G3 Flex

Met de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell en UVC G3 Flex kun je altijd en overal een oogje in het zeil houden bij je voordeur en de omgeving van je huis. Deze slimme deurbel is voorzien van een ingebouwd display waarmee je berichten aan bezoekers kunt tonen. Daarnaast kun je via de UniFi Protect app op je smartphone direct met mensen voor de deur praten, zelfs als je niet thuis bent. De UVC G3 Flex beveiligingscamera heeft een indrukwekkende kijkhoek van 87,4 graden. Dankzij de infrarood LED's in de IP camera en de ingebouwde verlichting in de deurbel kun je ook in het donker heldere beelden vastleggen. Om gebruik te kunnen maken van de deurbel en camera heb je een UniFi recorder nodig, waarmee ze naadloos worden geïntegreerd in jouw persoonlijke beveiligingssysteem. De deurbel kan eenvoudig worden gemonteerd op de bedrading van je bestaande bel. De IP camera werkt via Power over Ethernet (PoE) en ontvangt zowel stroom als data via een ethernetkabel. Het aansluiten van deze apparaten vereist wel enige technische kennis. Met de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell en UVC G3 Flex ben je verzekerd van een geavanceerd beveiligingssysteem dat zowel overdag als 's nachts betrouwbare beelden levert.

Pluspunten
  • Gebruik de camera-app om overal ter wereld je huis in de gaten te houden. Sluit deze deurbel aan op je bestaande bedrading, zodat je nooit een batterij hoeft op te laden. Bij bewegingsdetectie ontvang je een melding via de app, zelfs in het donker.

Minpunten
  • De installatie van deze slimme deurbel en camera is lastig, het is verstandig om een monteur te raadplegen als je zelf niet zo handig bent. Je hebt een krachtig wifi-signaal bij je voordeur nodig om deze deurbel te kunnen gebruiken, door een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk bij je deurbel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G3 Flex

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G3 Flex tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G3 Flex. 

De review over Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G3 Flex is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals