Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell

Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ubiquiti UVC-G4-Doorbell. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell.

Specificaties Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell

Merk

Ubiquiti

Fabrikantcode

UVC-G4-Doorbell

Omschrijving van de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell

Met de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell heb je altijd zicht op je voordeur, waar je ook bent. Deze innovatieve deurbel is uitgerust met een ingebouwd display waarmee je berichten kunt tonen aan bezoekers. Bovendien kun je via de UniFi Protect app op je smartphone direct communiceren met mensen die voor je deur staan, zelfs als je niet thuis bent. De kwaliteit van het beeldmateriaal blijft ook 's nachts uitstekend dankzij de ingebouwde verlichting. Dit maakt de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell een essentieel onderdeel van jouw persoonlijke beveiligingssysteem. Om van alle functies van deze deurbel te kunnen genieten, heb je een UniFi recorder nodig. Hiermee wordt de deurbel naadloos geïntegreerd in jouw beveiligingssysteem. Het installeren van de deurbel is eenvoudig, maar vereist wel enige technische kennis. Je monteert de deurbel eenvoudig op de bedrading van je bestaande bel, waardoor je geen extra kabels hoeft aan te leggen. Met de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell ben je verzekerd van optimale veiligheid en gemak, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Sluit deze deurbel aan op je bestaande bedrading en je hoeft nooit een batterij op te laden. Bij bewegingsdetectie ontvang je een melding via de app, zelfs in het donker. De deurbel slaat beelden op een UniFi recorder op (niet inbegrepen), je hebt dus geen cloudabonnement nodig.

Minpunten
  • Het is aan te raden om een monteur in te schakelen als je zelf niet zo handig bent, aangezien de installatie van deze slimme deurbel moeilijk is. Om deze deurbel te kunnen gebruiken, heb je een sterk wifi-signaal bij je voordeur nodig

    .

    Met een wifi-versterker creëer je een krachtig wifi-netwerk bij je deurbel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell. 

De review over Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals