TP-Link Tapo T110 smart-contactsensor Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor TP-Link Tapo T110. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de TP-Link Tapo T110 smart-contactsensor.

Specificaties TP-Link Tapo T110 smart-contactsensor

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo T110

Omschrijving van de TP-Link Tapo T110 smart-contactsensor

Met de TP-Link Tapo T110 slimme contactsensor weet je altijd of er een raam of deur openstaat, waar je ook bent. Dankzij deze innovatieve sensor ontvang je direct een melding op je smartphone via de TP-Link Tapo-app, zodat je altijd op de hoogte bent van de status van je huis, zelfs als je niet thuis bent. Deze slimme contactsensor kun je ook eenvoudig koppelen aan andere TP-Link Tapo-apparaten in je huis. Stel je voor dat je de sensor verbindt met de lampen in je bijkeuken. Zodra je de deur opent, gaan automatisch de lampen aan, wat niet alleen handig is, maar ook nog eens energiebesparend. Bovendien kun je de sensor zelfs op andere objecten, zoals je koelkast of archiefkast, plaatsen om te controleren of deze goed gesloten blijven. Met de TP-Link Tapo T110 slimme contactsensor ben je dus altijd verzekerd van een veilig en georganiseerd huis. Laat je niet langer verrassen door openstaande deuren of ramen. Met de TP-Link Tapo T110 slimme contactsensor heb je volledige controle over de toegangspunten van je huis. Bovendien voegt deze sensor een extra laag beveiliging toe aan je woning, omdat je direct op de hoogte wordt gesteld van verdachte activiteiten. Geniet van gemoedsrust en gemak met de TP-Link Tapo T110 slimme contactsensor.

Pluspunten
  • Als een deur of raam open staat, ontvang je meteen een melding in de Tapo-app. Verbind de sensor ook met andere slimme apparaten om je huis te automatiseren.

Minpunten
  • Om deze sensor te kunnen gebruiken, heb je de TP-Link Tapo H100 hub nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor TP-Link Tapo T110 smart-contactsensor

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de TP-Link Tapo T110 smart-contactsensor tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de TP-Link Tapo T110 smart-contactsensor. 

De review over TP-Link Tapo T110 smart-contactsensor is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals