Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. TP-Link Tapo C500

TP-Link Tapo C500 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor TP-Link Tapo C500. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de TP-Link Tapo C500.

Specificaties TP-Link Tapo C500

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo C500

Omschrijving van de TP-Link Tapo C500

Met de TP-Link Tapo C500 beveiligingscamera heb je volledige controle over je omgeving via de app. Deze camera biedt een indrukwekkend 360 graden zicht, waardoor je geen enkel detail mist. Of het nu dag of nacht is, deze camera zorgt voor kraakheldere beelden dankzij de ingebouwde nachtvisie. Met de automatische bewegingsdetectie volgt de camera elke beweging, waardoor je altijd op de hoogte blijft van wat er gebeurt. Daarnaast kun je met de TP-Link Tapo C500 ook communiceren met bezoekers via de app. Of je nu thuis bent of onderweg, je kunt altijd een oogje in het zeil houden en direct met mensen praten. Bovendien kun je een alarm instellen om ongewenste gasten af te schrikken. Met de mogelijkheid om beelden op een SD-kaart op te slaan, kun je op elk gewenst moment de opgenomen beelden bekijken via de app. Houd er rekening mee dat een SD-kaart niet is inbegrepen, maar voor extra gemak kun je er ook voor kiezen om beelden in de cloud op te slaan tegen een vast maandelijks bedrag. De TP-Link Tapo C500 is eenvoudig te installeren en wordt rechtstreeks op het stopcontact aangesloten. Bovendien beschikt deze camera over een privacy modus, waarmee je de lens fysiek kunt blokkeren wanneer je even geen monitoring nodig hebt. Kortom, met de TP-Link Tapo C500 beveiligingscamera ben je verzekerd van gemoedsrust en maximale controle over je omgeving.

Pluspunten
  • De camera kan op afstand draaien, kantelen en zoomen. Met de SD-kaartsleuf bewaar je beelden direct op de camera. De camera beschikt over een privacymodus die de lens fysiek blokkeert.

Minpunten
  • De SD-kaart om beelden op te slaan wordt niet inbegrepen. Op de plaats van installatie heb je een stopcontact en een goede wifi-ontvangst nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor TP-Link Tapo C500

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de TP-Link Tapo C500 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de TP-Link Tapo C500. 

De review over TP-Link Tapo C500 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals