Search
Close this search box.
  1. TP-Link Tapo C420S2

TP-Link Tapo C420S2 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor TP-Link Tapo C420S2. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de TP-Link Tapo C420S2.

Specificaties TP-Link Tapo C420S2

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo C420S2

Omschrijving van de TP-Link Tapo C420S2

Dit IP-camera pakket van TP-Link bevat 2 Tapo C420S2 camera's, waarmee je eenvoudig 2 binnen- of buitenruimtes in de gaten kunt houden via de handige app. Dankzij de 2K beeldkwaliteit behoud je zelfs bij het inzoomen een scherp beeld. Ook 's nachts mis je niets, dankzij de ingebouwde nachtvisie. De batterij van deze camera's gaat maar liefst 180 dagen mee bij ongeveer 10 opnames per dag. Uiteraard kan de batterijduur variëren afhankelijk van de instellingen, temperatuur en het gebruik. Wat deze slimme camera echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om mensen, dieren en auto's te herkennen. Dit betekent dat je alarm niet onnodig afgaat wanneer er bijvoorbeeld een vogel voorbij vliegt. Het alarm werkt zowel met geluid als met een lichtsignaal. Je kunt de camera eenvoudig verbinden met wifi en de beelden worden opgeslagen op een SD-kaart (niet meegeleverd). Wil je liever gebruik maken van cloudopslag? Dat kan ook, voor een vast bedrag per maand. Zo ben je altijd zeker van het veilig bewaren van je beeldmateriaal.

Pluspunten
  • Vanwege de hoge resolutie toont de camera het beeld scherper dan een camera met Full HD-resolutie. Met de SD-kaartsleuf sla je beelden direct op deze camera op, waardoor je geen abonnement nodig hebt. De camera maakt onderscheid tussen mensen, dieren en voertuigen, waardoor je minder onjuiste meldingen ontvangt.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-ontvangst nodig op de locatie waar je de camera plaatst; met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera creëren. Bij intensief gebruik van de camera gaat de batterijduur achteruit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor TP-Link Tapo C420S2

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de TP-Link Tapo C420S2 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de TP-Link Tapo C420S2. 

De review over TP-Link Tapo C420S2 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals