TP-Link Tapo C420S1 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor TP-Link Tapo C420S1. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de TP-Link Tapo C420S1.

Specificaties TP-Link Tapo C420S1

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo C420S1

Omschrijving van de TP-Link Tapo C420S1

Dit IP-camera pakket van TP-Link bevat de Tapo C420S1 camera en een hub waar je al je beelden op kunt opslaan. Met deze camera kun je eenvoudig een binnen- of buitenruimte in de gaten houden via de handige app. De camera heeft een beeldkwaliteit van 2K, waardoor je zelfs bij het inzoomen nog steeds scherpe beelden behoudt. Zelfs 's nachts kun je alles in de gaten houden dankzij de ingebouwde nachtvisie. De batterij van deze camera gaat maar liefst 180 dagen mee, met ongeveer 10 filmactiviteiten per dag. Uiteraard kan de batterijduur worden beïnvloed door factoren zoals temperatuur en gebruik. Wat deze camera echt slim maakt, is dat hij mensen, dieren en auto's kan herkennen. Dit betekent dat je alarm bijvoorbeeld niet afgaat als er toevallig een vogel voorbij vliegt. Het alarm werkt met geluid en een lichtsignaal om je te waarschuwen. Je kunt de camera eenvoudig verbinden via wifi en de beelden opslaan op een SD-kaart (niet inbegrepen). Als je dat wilt, kun je ook kiezen voor cloudopslag tegen een vast maandelijks bedrag.

Pluspunten
  • Vanwege de hoge resolutie toont de camera het beeld scherper dan een camera met Full HD-resolutie. Het installeren via de app is heel makkelijk omdat je geen draden hoeft te trekken. De camera maakt onderscheid tussen mensen, dieren en voertuigen, waardoor je minder valse meldingen krijgt.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-ontvangst nodig op de locatie waar je de camera installeert, met behulp van een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera

    .

    Als je de camera veelvuldig gebruikt, gaat de batterijduur achteruit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor TP-Link Tapo C420S1

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de TP-Link Tapo C420S1 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de TP-Link Tapo C420S1. 

De review over TP-Link Tapo C420S1 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals