Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. TP-Link Tapo C420 4-pack

TP-Link Tapo C420 4-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor TP-Link Tapo C420. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de TP-Link Tapo C420 4-pack.

Specificaties TP-Link Tapo C420 4-pack

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo C420

Omschrijving van de TP-Link Tapo C420 4-pack

In dit pakket van TP-Link vind je maar liefst 4 Tapo C420S2 camera's, perfect om verschillende binnen- en buitenruimtes in de gaten te houden. Met de gebruiksvriendelijke app heb je volledige controle over de camera's en kun je eenvoudig de beelden bekijken. De camera's bieden een verbluffende 2K beeldkwaliteit, waardoor je zelfs bij het inzoomen scherpe en gedetailleerde beelden behoudt. Dankzij de geavanceerde nachtvisie kun je ook 's nachts alles perfect in de gaten houden. De camera's zijn uitgerust met een krachtige accu die tot wel 180 dagen meegaat, bij gemiddeld 10 filmactiviteiten per dag. Natuurlijk kan de batterijduur variëren afhankelijk van de instellingen, temperatuur en het gebruik. De slimme camera is zelfs in staat om mensen, dieren en auto's te herkennen, zodat je alarm niet onnodig afgaat bij het voorbijvliegen van een vogel. Met zowel een geluidsalarm als een lichtsignaal ben je altijd direct op de hoogte van verdachte activiteiten. De camera's kunnen eenvoudig worden verbonden met wifi en de beelden kunnen worden opgeslagen op een SD-kaart (niet inbegrepen). Wil je echter extra gemoedsrust en zekerheid, dan kun je ook kiezen voor cloudopslag tegen een vast maandelijks bedrag. Met de TP-Link Tapo C420 4-pack haal je een complete en geavanceerde beveiligingsoplossing in huis.

Pluspunten
  • Vanwege de hoge resolutie geeft de camera een scherper beeld weer dan een camera met Full HD-resolutie. Met het SD-kaartslot kunt u beelden direct op deze camera opslaan, dus u heeft geen abonnement nodig. De camera maakt onderscheid tussen mensen, dieren en voertuigen, waardoor u minder valse meldingen krijgt.

Minpunten
  • Voor het installeren van de camera heb je een sterk wifi-signaal nodig op de locatie

    .

    Met behulp van een wifi-versterker kun je een krachtig wifi-netwerk creëren in de nabijheid van je camera. Als je de camera veel gebruikt, zal de batterijduur afnemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor TP-Link Tapo C420 4-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de TP-Link Tapo C420 4-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de TP-Link Tapo C420 4-pack. 

De review over TP-Link Tapo C420 4-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals