TP-Link Tapo C420 3-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor TP-Link Tapo C420. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de TP-Link Tapo C420 3-pack.

Specificaties TP-Link Tapo C420 3-pack

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo C420

Omschrijving van de TP-Link Tapo C420 3-pack

Dit pakket van TP-Link bevat 3 Tapo C420S2 camera's, waarmee je eenvoudig 3 binnen- of buitenruimtes in de gaten kunt houden via de bijbehorende app. Dankzij de 2K beeldkwaliteit behoud je zelfs bij inzoomen een scherp beeld. Bovendien kun je 's nachts ook alles in de gaten houden dankzij de nachtvisie functie. Met een batterijduur van maar liefst 180 dagen bij ongeveer 10 filmactiviteiten per dag, hoef je je geen zorgen te maken over constant opladen. Het is belangrijk op te merken dat de batterijduur kan variëren afhankelijk van de instellingen, temperatuur en het gebruik. Deze slimme camera is in staat om mensen, dieren en auto's te herkennen, waardoor je niet onnodig gestoord wordt door valse alarmen van bijvoorbeeld vogels die voorbij vliegen. Het alarm werkt met geluid en een lichtsignaal, zodat je altijd direct op de hoogte bent van mogelijke indringers. De camera kan eenvoudig worden verbonden via wifi en de beelden kunnen worden opgeslagen op een SD-kaart (niet meegeleverd). Voor extra gemoedsrust en opslagruimte kun je ook kiezen voor cloudopslag tegen een vast maandelijks bedrag. Met het TP-Link Tapo C420 3-pack heb je alles wat je nodig hebt om je huis of kantoor veilig en efficiënt te bewaken.

Pluspunten
  • Door de hoge resolutie geeft de camera het beeld scherper weer dan een camera met Full HD-resolutie. Met de SD-kaartsleuf sla je beelden direct op deze camera op, je hebt dus geen abonnement nodig. De camera herkent mensen, dieren en voertuigen, waardoor je minder valse meldingen krijgt.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-verbinding nodig op de plaats waar je de camera installeert, door een wifi-versterker creëer je een krachtig wifi-netwerk in de buurt van je camera. Als je de camera vaak gebruikt, gaat de batterijduur achteruit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor TP-Link Tapo C420 3-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de TP-Link Tapo C420 3-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de TP-Link Tapo C420 3-pack. 

De review over TP-Link Tapo C420 3-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals