Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. TP-Link Tapo C400S2 - 2 camera systeem

TP-Link Tapo C400S2 - 2 camera systeem Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor TP-Link Tapo C400S2. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de TP-Link Tapo C400S2 - 2 camera systeem.

Specificaties TP-Link Tapo C400S2 - 2 camera systeem

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo C400S2

Omschrijving van de TP-Link Tapo C400S2 - 2 camera systeem

Met het TP-Link Tapo C400S2 beveiligingssysteem met 2 camera's ben jij in staat om de voor- en achterkant van jouw huis te bewaken. Of je nu binnen of buiten bent, deze camera's kunnen overal gebruikt worden en werken op batterij. Met een batterijduur van maar liefst 180 dagen, hoef je je geen zorgen te maken over frequent opladen. Het gebruik van de camera's kan de batterijduur wel iets verminderen, maar dit is slechts een kleine afname. De beelden die worden opgenomen kunnen opgeslagen worden op een SD kaart, maar je kunt er ook voor kiezen om ze veilig in de cloud op te slaan tegen een vast bedrag. Met behulp van de handige app kun je zelfs met bezoekers praten via de speaker in de camera. Daarnaast fungeert de speaker ook als alarm wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Dankzij de slimme AI-technologie ontvang je specifieke meldingen, omdat de camera in staat is om onderscheid te maken tussen mensen, dieren en auto's. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er zich rondom jouw huis afspeelt. Met het TP-Link Tapo C400S2 beveiligingssysteem met 2 camera's ben je verzekerd van een betrouwbare en geavanceerde beveiligingsoplossing voor jouw woning. Of je nu thuis bent of onderweg, je kunt altijd met een gerust hart de controle behouden en de veiligheid van jouw huis waarborgen.

Pluspunten
  • Dit systeem bestaat uit 2 camera's, waarmee je meerdere locaties kunt bewaken. Met de SD-kaartsleuf sla je beelden direct op deze camera op. De camera is waterdicht en kan daarom ook buiten gebruikt worden.

Minpunten
  • Als je de camera veel gebruikt, zal de batterijduur verminderen. Om de camera optimaal te kunnen gebruiken, heb je een stabiele internetverbinding nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor TP-Link Tapo C400S2 - 2 camera systeem

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de TP-Link Tapo C400S2 - 2 camera systeem tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de TP-Link Tapo C400S2 - 2 camera systeem. 

De review over TP-Link Tapo C400S2 - 2 camera systeem is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals