TP-Link Tapo C325WB Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor TP-Link Tapo C325WB. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de TP-Link Tapo C325WB.

Specificaties TP-Link Tapo C325WB

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo C325WB

Omschrijving van de TP-Link Tapo C325WB

De TP-Link Tapo C325WB is de perfecte bewakingscamera voor buiten, ontworpen om jouw veiligheid te waarborgen. Met zijn geavanceerde functies zorgt deze ip camera ervoor dat je altijd een gedetailleerd beeld hebt, zelfs in situaties met weinig licht. Dankzij het grote diafragma en de grote sensor worden beelden in realistische kleuren vastgelegd, zelfs als het donker is. Met de QHD resolutie heb je dag en nacht een haarscherp zicht op wie of wat er zich in je tuin of op je oprit bevindt. Een van de meest indrukwekkende eigenschappen van deze ip camera is zijn vermogen om mensen, dieren en voertuigen van elkaar te onderscheiden. Hierdoor ontvang je minder onnodige meldingen via de bijbehorende app. Daarnaast kun je verschillende zones instellen om de meldingen nog verder te optimaliseren. Of je nu thuis bent of aan de andere kant van de wereld, je kunt altijd de opgeslagen beelden bekijken via de app. Bewaar de beelden op een SD-kaart (niet meegeleverd) en heb altijd de mogelijkheid om ze op elk gewenst moment terug te kijken en te analyseren. Met de TP-Link Tapo C325WB ben je verzekerd van een betrouwbare en gebruiksvriendelijke bewakingsoplossing voor buiten.

Pluspunten
  • Deze camera geeft zelfs in het donker kleurenbeeld, in tegenstelling tot zwart-wit. Met de SD-kaartsleuf sla je beelden direct op deze camera op. Door de hoge resolutie geeft de camera het beeld scherper weer dan een camera met Full HD-resolutie.

Minpunten
  • De SD-kaart wordt niet standaard meegeleverd. De camera werkt op netstroom en is daarom niet volledig draadloos.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor TP-Link Tapo C325WB

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de TP-Link Tapo C325WB tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de TP-Link Tapo C325WB. 

De review over TP-Link Tapo C325WB is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals