Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. TP-Link Tapo C320WS

TP-Link Tapo C320WS Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor TP-Link Tapo C320WS. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de TP-Link Tapo C320WS.

Specificaties TP-Link Tapo C320WS

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo C320WS

Omschrijving van de TP-Link Tapo C320WS

Met de TP-Link Tapo C320WS houd je de ruimte rondom je huis dag en nacht haarscherp in de gaten. Deze IP-camera biedt een uniek voordeel ten opzichte van vele andere vergelijkbare modellen, namelijk de mogelijkheid om 's nachts kleurenbeelden te zien. Hierdoor mis je geen enkel detail, zelfs niet in het donker. De Tapo C320WS legt beelden vast in een indrukwekkende 2K-beeldkwaliteit, waardoor de beelden zeer gedetailleerd en scherp zijn. De installatie van deze slimme camera is eenvoudig. Sluit hem gewoon aan op netstroom en verbind hem draadloos met je wifi-netwerk. Mocht er geen wifi-bereik zijn op de plek waar je de camera wilt plaatsen, dan kun je hem ook met een ethernetkabel aansluiten op je router. Via de handige app kun je communiceren met bezoekers en ontvang je direct meldingen bij beweging. Als er ongewenst bezoek is, kun je zelfs een alarm laten afgaan om ze af te schrikken. Om ervoor te zorgen dat je geen moment mist, kun je de beelden opslaan op een SD-kaart. Houd er wel rekening mee dat de SD-kaart niet wordt meegeleverd bij de camera. Met de TP-Link Tapo C320WS ben je verzekerd van een betrouwbare en geavanceerde beveiligingsoplossing voor je huis.

Pluspunten
  • Deze camera toont ook in het donker beelden in kleur, in tegenstelling tot zwart-wit. Met de SD-kaartsleuf sla je beelden direct op in deze camera. Via de luidsprekers kan je op afstand tegen personen of dieren in je huis praten.

Minpunten
  • De SD-kaart wordt niet automatisch meegeleverd. De camera werkt op stroom en is dus niet volledig draadloos.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor TP-Link Tapo C320WS

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de TP-Link Tapo C320WS tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de TP-Link Tapo C320WS. 

De review over TP-Link Tapo C320WS is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals