Search
Close this search box.
  1. TP-Link Tapo C310 Duo pack

TP-Link Tapo C310 Duo pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor TP-Link Tapo C310. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de TP-Link Tapo C310 Duo pack.

Specificaties TP-Link Tapo C310 Duo pack

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo C310

Omschrijving van de TP-Link Tapo C310 Duo pack

Met het TP-Link Tapo C310 duo-pack houd je de omgeving rondom je huis nauwlettend in de gaten met behulp van ultra HD beeldkwaliteit. Met deze IP camera's ben je altijd verbonden, of je nu draadloos met je wifi-netwerk verbindt of bedraad met een ethernetkabel. Dankzij deze flexibiliteit ben je verzekerd van een stabiele verbinding, zelfs als je wifi-netwerk niet overal bereik heeft. Deze geavanceerde camera's detecteren elke beweging in hun gezichtsveld. Je ontvangt direct een melding in de bijbehorende app wanneer de Tapo iets opmerkt. Dit geldt ook voor de nachtelijke uren, dankzij het ingebouwde infrarood nachtzicht. Stel de Tapo zo in dat hij ongewenste bezoekers direct afschrikt met een licht- en geluidssignaal. Is het echter gewoon de vriendelijke pakketbezorger die voor de deur staat? Dan kun je dankzij de tweeweg audio via de camera met hem communiceren en hem precies vertellen waar hij het pakketje veilig kan achterlaten. Met het TP-Link Tapo C310 duo-pack ben je altijd op de hoogte van wat er rondom je huis gebeurt. Of het nu gaat om het beschermen van je eigendommen of het ontvangen van pakketjes, deze camera's bieden uitstekende beveiliging en communicatiemogelijkheden. Voel je veilig en gerustgesteld met deze betrouwbare en gebruiksvriendelijke IP camera's.

Pluspunten
  • Met de SD-kaartsleuf slaat u de beelden rechtstreeks op deze camera op. Deze bewakingscamera is voorzien van een ingebouwde alarmfunctie met geluid en licht. Bij duisternis heeft u helder beeld tot een afstand van 30 meter.

Minpunten
  • De SD-kaart om beelden op te slaan wordt niet automatisch meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor TP-Link Tapo C310 Duo pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de TP-Link Tapo C310 Duo pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de TP-Link Tapo C310 Duo pack. 

De review over TP-Link Tapo C310 Duo pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals