TP-Link Tapo C310 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor TP-Link Tapo C310. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de TP-Link Tapo C310.

Specificaties TP-Link Tapo C310

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo C310

Omschrijving van de TP-Link Tapo C310

De TP-Link Tapo C310 biedt een ongeëvenaarde beeldkwaliteit in ultra HD, waardoor je de omgeving rondom je huis op een indrukwekkende manier kunt bewaken. Deze IP-camera kan draadloos worden verbonden met je wifi-netwerk of bedraad met een ethernetkabel. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een stabiele verbinding, zelfs als je wifi-signaal niet ver genoeg reikt. Met de bewegingsdetectiefunctie ontvang je direct een melding in de bijbehorende app zodra de Tapo iets opmerkt. Zelfs 's nachts kun je op de Tapo vertrouwen, dankzij het infrarood nachtzicht. Daarnaast kun je de Tapo zo instellen dat hij ongewenste bezoekers direct afschrikt met een licht- en geluidssignaal. Dit zorgt voor extra gemoedsrust en beveiliging. Maar wees gerust, als het gewoon de vriendelijke pakketbezorger is die voor je deur staat, kun je dankzij de tweeweg audiofunctie via de camera met hem communiceren en hem vertellen waar hij het pakketje veilig kan achterlaten. De TP-Link Tapo C310 biedt dus niet alleen uitstekende beeldkwaliteit en betrouwbare verbinding, maar ook geavanceerde beveiligingsfuncties en handige communicatiemogelijkheden.

Pluspunten
  • Met de SD-kaartsleuf sla je beelden direct op deze camera op. Deze beveiligingscamera is uitgerust met een ingebouwd alarm met geluid en licht. Bij duisternis heb je helder beeld tot op een afstand van 30 meter.

Minpunten
  • De SD-kaart om beelden op te slaan wordt niet automatisch bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor TP-Link Tapo C310

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de TP-Link Tapo C310 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de TP-Link Tapo C310. 

De review over TP-Link Tapo C310 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals