TP-Link Tapo C310 5-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor TP-Link Tapo C310. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de TP-Link Tapo C310 5-pack.

Specificaties TP-Link Tapo C310 5-pack

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo C310

Omschrijving van de TP-Link Tapo C310 5-pack

Met het TP-Link Tapo C310 5-pack kun je met gemak de omgeving rondom je huis in de gaten houden, met een verbluffende ultra HD beeldkwaliteit. Deze IP camera's kunnen draadloos verbonden worden met je wifi netwerk, maar je kunt ook kiezen voor een bedrade verbinding met een ethernet kabel. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een stabiele verbinding, zelfs als je wifi netwerk niet ver genoeg reikt. De camera's zijn uitgerust met bewegingsdetectie, waardoor je direct een melding ontvangt in de app zodra de Tapo iets detecteert. En dit geldt ook voor 's nachts, dankzij het infrarood nachtzicht. Daarnaast kun je de Tapo zo instellen dat hij ongewenst bezoek direct afschrikt met een licht- en geluidssignaal. Zo zorg je ervoor dat indringers direct worden afgeschrikt en jouw huis veilig blijft. Maar stel je voor dat het gewoon de pakketbezorger is die op de stoep staat. Geen probleem! Dankzij de tweeweg audio functie kun je via de camera met de bezorger communiceren en hem precies vertellen waar hij het pakketje veilig kan neerzetten. Met het TP-Link Tapo C310 5-pack ben je dus niet alleen altijd op de hoogte van wat er rondom je huis gebeurt, maar kun je ook actie ondernemen en communiceren met degenen die voor je deur staan.

Pluspunten
  • Met de SD-kaartsleuf sla je beelden rechtstreeks op deze camera op. Deze beveiligingscamera beschikt over een ingebouwd alarm met geluid en licht. Bij weinig licht krijg je helder beeld tot op een afstand van 30 meter.

Minpunten
  • De SD-kaart waarmee beelden kunnen worden opgeslagen, wordt niet automatisch meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor TP-Link Tapo C310 5-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de TP-Link Tapo C310 5-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de TP-Link Tapo C310 5-pack. 

De review over TP-Link Tapo C310 5-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals