Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. TP-Link Tapo C310 4-pack

TP-Link Tapo C310 4-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor TP-Link Tapo C310. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de TP-Link Tapo C310 4-pack.

Specificaties TP-Link Tapo C310 4-pack

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo C310

Omschrijving van de TP-Link Tapo C310 4-pack

Met het TP-Link Tapo C310 4-pack kun je de omgeving rondom je huis nauwlettend in de gaten houden, en dat allemaal in ultra HD beeldkwaliteit. Deze IP camera's kunnen draadloos verbonden worden met je wifi netwerk, maar ook bedraad met een ethernet kabel. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een stabiele verbinding, zelfs als je wifi signaal niet ver genoeg reikt. Een van de handige functies van deze camera is de bewegingsdetectie. Zodra de Tapo iets detecteert, ontvang je direct een melding via de bijbehorende app. Dit geldt zelfs voor 's nachts, dankzij het infrarood nachtzicht van de camera. Daarnaast kun je de Tapo zo instellen dat hij ongewenst bezoek direct afschrikt met een licht- en geluidssignaal. Geen zorgen, als het gewoon de pakketbezorger is die op de stoep staat, kun je via de camera met tweeweg audio met hem communiceren en hem vertellen waar hij het pakketje veilig kan neerzetten. Met het TP-Link Tapo C310 4-pack ben je dus altijd op de hoogte van wat er rondom je huis gebeurt. Of het nu gaat om het bewaken van je eigendommen of het ontvangen van pakketten, deze camera's bieden een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing.

Pluspunten
  • Met de SD-kaartsleuf sla je beelden direct op in deze camera. Deze beveiligingscamera is voorzien van een ingebouwd alarm met geluid en licht. Bij weinig licht heb je helder beeld tot op een afstand van 30 meter.

Minpunten
  • De SD-kaart voor het opslaan van beelden wordt niet automatisch meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor TP-Link Tapo C310 4-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de TP-Link Tapo C310 4-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de TP-Link Tapo C310 4-pack. 

De review over TP-Link Tapo C310 4-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals