Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. TP-Link Tapo C310 3-pack

TP-Link Tapo C310 3-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor TP-Link Tapo C310. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de TP-Link Tapo C310 3-pack.

Specificaties TP-Link Tapo C310 3-pack

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo C310

Omschrijving van de TP-Link Tapo C310 3-pack

Met het TP-Link Tapo C310 3-pack kun je met gemak een oogje houden op de omgeving rondom je huis in adembenemende ultra HD beeldkwaliteit. Deze IP camera's kunnen draadloos verbonden worden met je wifi netwerk, maar ook met een ethernet kabel voor een betrouwbare en stabiele verbinding, zelfs als je wifi signaal niet ver genoeg reikt. Met zijn geavanceerde bewegingsdetectie functie ontvang je direct een melding via de app zodra de Tapo iets verdachts opmerkt, zelfs 's nachts dankzij het ingebouwde infrarood nachtzicht. Wat deze camera echt onderscheidt, is de mogelijkheid om ongewenst bezoek af te schrikken met een licht- en geluidssignaal. Je kunt de Tapo zo instellen dat het direct reageert op verdachte bewegingen en potentiële indringers afschrikt. Maar wees gerust, als het gewoon de vriendelijke pakketbezorger is die voor je deur staat, kun je met behulp van de tweeweg audio functie via de camera met hem communiceren en hem vertellen waar hij het pakketje veilig kan achterlaten. Het TP-Link Tapo C310 3-pack biedt niet alleen een uitstekende beveiliging voor je huis, maar ook gemoedsrust en gemak. Met zijn indrukwekkende beeldkwaliteit, bewegingsdetectie en interactieve functies, kun je altijd op de hoogte blijven van wat er rondom je huis gebeurt, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Met de SD-kaartsleuf sla je beelden rechtstreeks op deze camera op. Deze bewakingscamera is voorzien van een ingebouwd alarm met geluid en licht. Bij donkerheid biedt deze camera helder beeld tot op een afstand van 30 meter.

Minpunten
  • De SD-kaart voor het opslaan van beelden wordt niet automatisch meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor TP-Link Tapo C310 3-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de TP-Link Tapo C310 3-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de TP-Link Tapo C310 3-pack. 

De review over TP-Link Tapo C310 3-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals