Search
Close this search box.
  1. TP-Link Tapo C225 2.5K Pan & Tilt

TP-Link Tapo C225 2.5K Pan & Tilt Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor TP-Link Tapo C225. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de TP-Link Tapo C225 2.5K Pan & Tilt.

Specificaties TP-Link Tapo C225 2.5K Pan & Tilt

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo C225

Omschrijving van de TP-Link Tapo C225 2.5K Pan & Tilt

De TP-Link Tapo C225 is een revolutionaire IP-camera die je een compleet gevoel van veiligheid en gemoedsrust geeft. Met zijn compacte formaat en indrukwekkende draaivermogen van 360 graden is deze camera perfect voor gebruik binnenshuis. Of het nu gaat om het bewaken van je huis, kantoor of zelfs je geliefde huisdieren, deze camera zorgt ervoor dat je niets hoeft te missen. Met de geavanceerde bewegingsvolgsensor van de TP-Link Tapo C225 blijf je altijd op de hoogte van wat er om je heen gebeurt. Zelfs als er iets buiten het directe zicht van de camera gebeurt, zal deze slimme camera de beweging detecteren en je onmiddellijk een melding sturen naar je smartphone. Je kunt zelfs een alarm instellen om indringers af te schrikken en je eigendommen te beschermen. Deze camera biedt niet alleen geweldige functionaliteit, maar ook een verbluffende beeldkwaliteit. Met 2K Full HD-beelden kun je elk detail duidelijk zien via de handige bijbehorende app. En als je de beelden later wilt bekijken, kun je eenvoudig een SD-kaart in de camera plaatsen of kiezen voor betaalde cloudopslag. Bovendien heeft de TP-Link Tapo C225 een unieke fysieke privacyknop, waarmee je de camera kunt afdekken met een schuif om ervoor te zorgen dat niemand ongewenst meekijkt. Met deze camera kun je met een gerust hart genieten van je privacy en de gemoedsrust hebben dat je eigendommen veilig.

Pluspunten
  • De camera kan draaien, kantelen en zoomen op afstand. Je kunt beelden direct opslaan op deze camera met het SD-kaartslot. Dankzij de privacyknop weet je zeker dat niemand onbedoeld meekijkt.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-signaal nodig op de plek waar je de camera installeert; met een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera. De SD-kaart om beelden op te slaan wordt niet automatisch meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor TP-Link Tapo C225 2.5K Pan & Tilt

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de TP-Link Tapo C225 2.5K Pan & Tilt tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de TP-Link Tapo C225 2.5K Pan & Tilt. 

De review over TP-Link Tapo C225 2.5K Pan & Tilt is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals