TP-Link Tapo C210 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor TP-Link Tapo C210. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de TP-Link Tapo C210.

Specificaties TP-Link Tapo C210

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo C210

Omschrijving van de TP-Link Tapo C210

De TP-Link Tapo C210 mist geen enkel moment dankzij zijn 360° beeld. Deze camera detecteert beweging en volgt het automatisch. Met zijn 3MP camera biedt hij altijd scherpe beelden. Zelfs 's nachts ontgaat deze IP-camera niets tot wel 9 meter ver. Met de handige app kun je live meekijken en dankzij de tweewegcommunicatie kun je met de mensen in beeld praten. Wil je echter liever niet praten en een ongewenste bezoeker afschrikken? Dan kun je de camera instellen om een licht- en geluidsalarm af te laten gaan. Het beste van alles is dat je de beelden kunt opslaan op een SD-kaart, wat betekent dat je geen abonnement hoeft af te sluiten. Houd er echter rekening mee dat de SD-kaart niet is inbegrepen. Met de TP-Link Tapo C210 ben je altijd op de hoogte van wat er in en rondom je huis gebeurt. Of je nu wilt controleren wie er aan de deur staat, je huisdieren in de gaten wilt houden terwijl je weg bent, of gewoon een extra beveiligingslaag wilt toevoegen aan je huis, deze camera staat voor je klaar. Met zijn 360° beeld heb je een volledig overzicht, waar je ook bent. Dankzij de geavanceerde bewegingsdetectie en automatische tracking hoef je je nooit zorgen te maken dat je iets belangrijks mist. En als je een ongewenste bezoeker wilt afschrikken, kun je de camera eenvoudig instellen om een licht- en geluidsalarm af te laten gaan. Met de.

Pluspunten
  • De camera kan op afstand draaien, kantelen en zoomen. Met de SD-kaartsleuf sla je beelden direct op deze camera op. Via de luidsprekers spreek je op afstand met personen of dieren in je huis.

Minpunten
  • De SD-kaart wordt niet automatisch meegeleverd. De camera werkt op netstroom en is dus niet helemaal draadloos.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor TP-Link Tapo C210

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de TP-Link Tapo C210 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de TP-Link Tapo C210. 

De review over TP-Link Tapo C210 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals