Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. TP-Link Tapo C200 Duo Pack

TP-Link Tapo C200 Duo Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor TP-Link Tapo C200. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de TP-Link Tapo C200 Duo Pack.

Specificaties TP-Link Tapo C200 Duo Pack

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo C200

Omschrijving van de TP-Link Tapo C200 Duo Pack

Met het TP-Link Tapo C200 duo-pack haal je maar liefst 2 compacte IP-camera's in huis, waarmee je moeiteloos 2 volledige ruimtes kunt bewaken. Deze camera's hebben de mogelijkheid om omhoog en omlaag te bewegen, zodat je geen enkel hoekje mist. Met behulp van de handige app kun je de camera's bedienen, maar je kunt ze ook automatisch laten bewegen door middel van bewegingsdetectie. Bovendien ontvang je een melding op je telefoon zodra er beweging wordt gedetecteerd. Naast de bewegingsdetectie beschikt de TP-Link Tapo C200 ook over een ingebouwd alarm, waarmee je inbrekers direct kunt afschrikken. Dankzij het full HD beeld en het nachtzicht heb je dag en nacht direct een haarscherp beeld van wat er in de kamer gebeurt. Je kunt de beelden opslaan op een SD-kaart, hoewel deze niet standaard wordt meegeleverd. Hierdoor ben je niet verplicht om een abonnement af te sluiten, wat zorgt voor extra gebruiksgemak en flexibiliteit. Met het TP-Link Tapo C200 duo-pack ben je verzekerd van hoogwaardige beveiliging voor je huis of kantoor. Deze compacte en veelzijdige IP-camera's zijn eenvoudig te installeren en bieden een scala aan functies om je gemoedsrust te vergroten. Of je nu thuis bent of onderweg, je kunt altijd een oogje in het zeil houden en met een gerust hart genieten van de beste beveiligingstechnologie die TP-Link te bied.

Pluspunten
  • De camera kan op afstand draaien, kantelen en zoomen. Met de SD-kaartsleuf sla je beelden direct op deze camera op. Deze bewakingscamera beschikt over een ingebouwd alarm met geluid en licht.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-verbinding nodig op de locatie waar je de camera installeert, met een wifi-versterker kun je een krachtig wifi-netwerk in de buurt van je camera creëren. De sd-kaart om beelden op te slaan wordt niet automatisch meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor TP-Link Tapo C200 Duo Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de TP-Link Tapo C200 Duo Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de TP-Link Tapo C200 Duo Pack. 

De review over TP-Link Tapo C200 Duo Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals