TP-Link Tapo C200 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor TP-Link Tapo C200. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de TP-Link Tapo C200.

Specificaties TP-Link Tapo C200

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo C200

Omschrijving van de TP-Link Tapo C200

De TP-Link Tapo C200 is een innovatieve IP-camera die perfect is voor het bewaken van je hele kamer. Met zijn compacte formaat en netstroomaansluiting kun je deze camera eenvoudig installeren en overal in je huis plaatsen. Wat deze camera echt uniek maakt, is zijn bewegingsfunctionaliteit, waarmee hij kan draaien en kantelen. Je kunt de camera eenvoudig bedienen via de handige app, waardoor je hem op meerdere punten in je kamer kunt richten. Deze IP-camera is niet alleen een uitstekende beveiligingsoplossing, maar ook een handig hulpmiddel om indringers af te schrikken. Met zijn ingebouwde alarmfunctie zorgt de TP-Link Tapo C200 ervoor dat inbrekers direct worden geconfronteerd met een luid alarm, waardoor ze snel zullen vluchten. Bovendien biedt deze camera een kristalheldere Full HD-beeldkwaliteit en nachtzicht, zodat je altijd scherpe beelden kunt bekijken, zelfs in het donker. Een ander voordeel van deze IP-camera is dat je de beelden kunt opslaan op een SD-kaart, zonder dat je een abonnement hoeft af te sluiten. Hierdoor heb je volledige controle over je opnames en kun je ze altijd en overal bekijken. Wil je echter gebruikmaken van extra functies, zoals persoonsherkenning en cloudopslag, dan kun je ervoor kiezen om een vast bedrag per maand te betalen. Met de TP-Link Tapo C200 haal je een geavanceerde en veelzijdige IP-camera in huis die je g.

Pluspunten
  • De camera kan op afstand draaien, kantelen en zoomen. Met de SD-kaartsleuf sla je beelden direct op deze camera op. Deze bewakingscamera heeft een ingebouwd alarm met geluid en licht.

Minpunten
  • Je hebt een sterke wifi-signaal nodig op de locatie waar je de camera installeert; gebruik een wifi-versterker om een krachtig wifi-netwerk in de buurt van je camera te creëren. De sd-kaart om beelden op te slaan is niet bij de camera inbegrepen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor TP-Link Tapo C200

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de TP-Link Tapo C200 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de TP-Link Tapo C200. 

De review over TP-Link Tapo C200 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals