Search
Close this search box.
  1. TP-Link Tapo C200 5-Pack

TP-Link Tapo C200 5-Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor TP-Link Tapo C200. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de TP-Link Tapo C200 5-Pack.

Specificaties TP-Link Tapo C200 5-Pack

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo C200

Omschrijving van de TP-Link Tapo C200 5-Pack

Met dit TP-Link Tapo C200 5-pack haal je maar liefst 5 compacte IP-camera's in huis, waarmee je eenvoudig 5 hele ruimtes kunt bewaken. Deze camera's hebben de mogelijkheid om omhoog en omlaag te bewegen, waardoor je een groter gebied kunt bestrijken. Je kunt de camera's bedienen via de handige app, maar je kunt ze ook zelf laten bewegen door middel van bewegingsdetectie. Als de camera beweging detecteert, ontvang je bovendien direct een melding op je telefoon. Om indringers direct af te schrikken, kun je ook het ingebouwde alarm instellen. Met het Full HD beeld en het nachtzicht kun je dag en nacht direct scherp zien wie er zich in de kamer bevindt. Het is mogelijk om de beelden op te slaan op een SD-kaart, hoewel deze niet standaard wordt meegeleverd. Hierdoor is het niet nodig om een abonnement af te sluiten. Met het TP-Link Tapo C200 5-pack ben je verzekerd van optimale beveiliging voor je hele huis. De compacte en gebruiksvriendelijke IP-camera's bieden talloze mogelijkheden om je eigendommen te beschermen. Of je nu thuis bent of onderweg, je kunt altijd via de app de camera's bedienen en de beelden bekijken. Daarnaast krijg je direct meldingen op je telefoon in geval van bewegingsdetectie, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er in je huis gebeurt. Met het ingebouwde alarm kun je indringers direct afschrikken. Dankzij het Full HD beeld en het nachtzicht.

Pluspunten
  • De camera kan op afstand pannen, kantelen en zoomen. Met de SD-kaartsleuf sla je beelden direct op in deze camera. Deze bewakingscamera is uitgerust met een ingebouwd alarm met geluid en licht.

Minpunten
  • De camera kan op afstand draaien, kantelen en zoomen. Met de SD-kaartsleuf sla je beelden direct op in deze camera. Deze bewakingscamera is uitgerust met een ingebouwd alarm dat geluid en licht produceert.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor TP-Link Tapo C200 5-Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de TP-Link Tapo C200 5-Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de TP-Link Tapo C200 5-Pack. 

De review over TP-Link Tapo C200 5-Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals