Search
Close this search box.
  1. TP-Link Tapo C200 4-Pack

TP-Link Tapo C200 4-Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor TP-Link Tapo C200. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de TP-Link Tapo C200 4-Pack.

Specificaties TP-Link Tapo C200 4-Pack

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo C200

Omschrijving van de TP-Link Tapo C200 4-Pack

Met dit TP-Link Tapo C200 4-pack haalt u maar liefst 4 compacte IP-camera's in huis. Hiermee kunt u moeiteloos maar liefst 4 verschillende ruimtes bewaken. Deze camera's hebben de mogelijkheid om omhoog en omlaag te bewegen. U kunt de camera's eenvoudig bedienen via de app, of u kunt ervoor kiezen om ze automatisch te laten bewegen door middel van bewegingsdetectie. Daarnaast ontvangt u ook direct een melding op uw telefoon wanneer de camera beweging detecteert. Om indringers direct af te schrikken, kunt u ook het ingebouwde alarm instellen. Met het full hd beeld en nachtzicht kunt u dag en nacht direct en haarscherp zien wie er in de kamer is geweest. U kunt de beelden opslaan op een SD-kaart, hoewel deze niet standaard wordt meegeleverd. Hierdoor heeft u geen abonnement nodig om de beelden op te slaan. Met dit TP-Link Tapo C200 4-pack kunt u uw huis op een eenvoudige en efficiënte manier beveiligen. Dankzij de compacte afmetingen van de camera's kunnen ze discreet in uw huis worden geplaatst. U hoeft zich geen zorgen te maken over het missen van belangrijke gebeurtenissen, omdat u altijd op de hoogte wordt gehouden via uw telefoon. Met de mogelijkheid om de camera's op afstand te bedienen en de ingebouwde bewegingsdetectie, kunt u met een gerust hart uw huis verlaten, wetende dat u altijd een oogje in het zeil houdt.

Pluspunten
  • De camera kan op afstand roteren, kantelen en inzoomen. Met de SD-kaartsleuf sla je beelden direct op in deze camera. Deze beveiligingscamera heeft een ingebouwd alarm met geluid en licht.

Minpunten
  • De camera kan op afstand pannen, kantelen en zoomen. Met de SD-kaartsleuf sla je beelden direct op in deze camera. Deze bewakingscamera is uitgerust met een ingebouwd alarm met geluid en licht.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor TP-Link Tapo C200 4-Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de TP-Link Tapo C200 4-Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de TP-Link Tapo C200 4-Pack. 

De review over TP-Link Tapo C200 4-Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals