Search
Close this search box.
  1. TP-Link Tapo C200 3-Pack

TP-Link Tapo C200 3-Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor TP-Link Tapo C200. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de TP-Link Tapo C200 3-Pack.

Specificaties TP-Link Tapo C200 3-Pack

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo C200

Omschrijving van de TP-Link Tapo C200 3-Pack

Met de TP-Link Tapo C200 3-pack haal je niet één, niet twee, maar wel drie compacte IP-camera's in huis! Deze geweldige set stelt je in staat om maar liefst drie hele ruimtes gemakkelijk in de gaten te houden. De camera's bewegen soepel omhoog en omlaag, zodat je altijd het perfecte perspectief hebt. Het beste van alles is dat je de camera's kunt bedienen via de handige app op je telefoon. Of je kunt de bewegingsdetectie inschakelen en de camera's het werk voor jou laten doen. Zodra er beweging wordt gedetecteerd, ontvang je direct een melding op je telefoon. Maar dat is nog niet alles! Deze TP-Link Tapo C200 camera's zijn uitgerust met een ingebouwd alarm. Dit betekent dat je inbrekers direct kunt afschrikken zodra ze worden gedetecteerd. En dankzij het kristalheldere full HD-beeld en het nachtzicht kun je dag en nacht direct zien wie er in de kamer was. Je kunt zelfs beelden opslaan op een SD-kaart (niet inbegrepen), waardoor je geen abonnement hoeft af te sluiten. Dit geeft je volledige controle over je beveiligingssysteem, zonder extra kosten. Met de TP-Link Tapo C200 3-pack hoef je je geen zorgen meer te maken over de veiligheid van je huis. Met drie camera's heb je volledige dekking, terwijl je geniet van de gebruiksvriendelijkheid en geavanceerde functies die deze camera's bieden. Haal vandaag nog deze geweldige set in.

Pluspunten
  • De camera kan op afstand draaien, kantelen en zoomen. Met de SD-kaartsleuf sla je beelden direct op deze camera op. Deze bewakingscamera is uitgerust met een ingebouwd alarm met geluid en licht.

Minpunten
  • De camera kan vanaf een afstand draaien, kantelen en zoomen. Met de SD-kaartsleuf sla je beelden direct op deze camera op. Deze bewakingscamera is uitgerust met een ingebouwd alarm dat geluid en licht maakt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor TP-Link Tapo C200 3-Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de TP-Link Tapo C200 3-Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de TP-Link Tapo C200 3-Pack. 

De review over TP-Link Tapo C200 3-Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals