Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Tefal Ultragliss Plus FV6810

Tefal Ultragliss Plus FV6810 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Tefal FV6810. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Tefal Ultragliss Plus FV6810.

Specificaties Tefal Ultragliss Plus FV6810

Merk

Tefal

Fabrikantcode

FV6810

Omschrijving van de Tefal Ultragliss Plus FV6810

De Tefal Ultragliss Plus FV6810 combineert krachtige stoomprestaties met een moeiteloos glijdende strijkzool, waardoor je langdurig kunt genieten van uitstekende resultaten. Met een vermogen van 2800 watt is dit stoomstrijkijzer in een mum van tijd opgewarmd en klaar voor gebruik. De strategisch geplaatste stoomgaten zorgen voor een gelijkmatige en maximale stoomverdeling, waardoor zelfs de meest hardnekkige kreukels en vouwen eenvoudig aangepakt kunnen worden. Met de indrukwekkende stoomstoot van 250 gram per minuut kun je zelfs de meest veeleisende strijkklussen aan. Daarnaast biedt de verticale stoomfunctie de mogelijkheid om gordijnen en andere hangende items snel en gemakkelijk te ontkreuken. De Durilium Airglide strijkzool glijdt soepel over alle soorten stoffen en is bovendien krasbestendig, zodat je met vertrouwen kunt strijken zonder je kleding te beschadigen. De precisiepunt van het strijkijzer maakt het mogelijk om zelfs de lastigste plekjes, zoals het gebied rondom een knoop, moeiteloos te bereiken. Daarnaast kun je met de eco-stand energie besparen, waardoor je niet alleen milieubewust bezig bent, maar ook geld kunt besparen op je energierekening. Kortom, de Tefal Ultragliss Plus FV6810 biedt een combinatie van efficiënte stoomkr.

Pluspunten
  • De stoomstoot van 250 gram per minuut verwijdert hardnekkige kreukels snel. Zet de eco-stand aan als je niet alle stoomkracht nodig hebt en energie wilt besparen. Stoom komt zelfs tot in de punt van het strijkijzer, wat vooral handig is bij het strijken van overhemden.

Minpunten
  • Het waterreservoir van 270 ml is vrij klein, waardoor dit stoomstrijkijzer niet geschikt is voor grote hoeveelheden wasgoed. Tijdens het gebruik hoef je het waterreservoir niet bij te vullen, waardoor je tijdelijk de strijkklus moet onderbreken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Tefal Ultragliss Plus FV6810

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Tefal Ultragliss Plus FV6810 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Tefal Ultragliss Plus FV6810. 

De review over Tefal Ultragliss Plus FV6810 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals