Tefal Ultragliss Anti-Calc Plus FV6832 Stoomstrijkijzer Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Tefal FV6832. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Tefal Ultragliss Anti-Calc Plus FV6832 Stoomstrijkijzer.

Specificaties Tefal Ultragliss Anti-Calc Plus FV6832 Stoomstrijkijzer

Merk

Tefal

Fabrikantcode

FV6832

Omschrijving van de Tefal Ultragliss Anti-Calc Plus FV6832 Stoomstrijkijzer

Met het Tefal Ultragliss Anti-Calc Plus FV6832 stoomstrijkijzer strijk je moeiteloos de meeste kreukels glad. Met een indrukwekkende stoomkracht van 50 gram per minuut verdwijnen kreukels als sneeuw voor de zon. Maar zelfs de meest hardnekkige kreukels en stugge stoffen, zoals spijkerbroeken, zijn geen probleem voor dit strijkijzer. Met de handige stoomstootfunctie van maar liefst 260 gram per minuut worden zelfs de meest lastige kreukels moeiteloos gladgestreken. Een groot voordeel van de Tefal Ultragliss Anti-Calc Plus FV6832 is de effectieve ontkalkingsmethode. Zodra het strijkijzer aangeeft dat het tijd is om te ontkalken, hoef je alleen maar de kalkverzamelaar aan de achterkant van het strijkijzer te verwijderen. Spoel deze even af onder de kraan en het strijkijzer is weer helemaal klaar voor de volgende berg wasgoed. Geen gedoe met ingewikkelde ontkalkingsprocedures, maar gewoon snel en gemakkelijk de kalk verwijderen. Met het Tefal Ultragliss Anti-Calc Plus FV6832 stoomstrijkijzer wordt strijken een fluitje van een cent. Dankzij de krachtige stoomstoot en de handige ontkalkingsmethode ben je verzekerd van perfect gladgestreken kleding, keer op keer. Investeer in dit innovatieve strijkijzer en bespaar tijd en moeite.

Pluspunten
  • De krachtige stoomstoot van 260 gram per minuut maakt snel komaf met koppige kreuken. Dit strijkijzer heeft geen automatische temperatuur- en stoominstellingen, deze moet je handmatig instellen. Kalk hecht zich aan de kalkverzamelaar, die je eenvoudig onder de kraan afspoelt.

Minpunten
  • Tijdens het gebruik hoef je het waterreservoir niet bij te vullen, hiervoor dien je de strijkklus tijdelijk te onderbreken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Tefal Ultragliss Anti-Calc Plus FV6832 Stoomstrijkijzer

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Tefal Ultragliss Anti-Calc Plus FV6832 Stoomstrijkijzer tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Tefal Ultragliss Anti-Calc Plus FV6832 Stoomstrijkijzer. 

De review over Tefal Ultragliss Anti-Calc Plus FV6832 Stoomstrijkijzer is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals