Tefal TurboPro Anti-Calc FV5696 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Tefal FV5696. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Tefal TurboPro Anti-Calc FV5696.

Specificaties Tefal TurboPro Anti-Calc FV5696

Merk

Tefal

Fabrikantcode

FV5696

Omschrijving van de Tefal TurboPro Anti-Calc FV5696

De Tefal TurboPro Anti-Calc FV5696 stoomstrijkijzer is de perfecte keuze voor een moeiteloze strijkervaring. Met een krachtig vermogen van 3000 watt warmt dit strijkijzer razendsnel op, waardoor je binnen no-time aan de slag kunt. Of je nu te maken hebt met hardnekkige kreukels of gewoon je outfit snel wilt bijwerken, dit strijkijzer is er klaar voor. Dankzij de hoge continue stoomproductie van 50 gram per minuut en de indrukwekkende stoomstoot van 270 gram per minuut, worden alle kreukels effectief aangepakt. Zelfs verticaal stomen is mogelijk, waardoor je je kleding eenvoudig kunt opfrissen zonder het helemaal te hoeven strijken. De krasbestendige strijkzool zorgt voor een moeiteloze strijkervaring, terwijl de stoom gelijkmatig over de stof wordt verdeeld. Het antikalksysteem van de Tefal TurboPro Anti-Calc FV5696 zorgt voor moeiteloos onderhoud, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over kalkaanslag. De handige anti-druppelfunctie voorkomt watervlekken op je kleding, zelfs als je op een lage temperatuur strijkt. Bovendien schakelt het strijkijzer automatisch naar stand-by modus wanneer je het even niet gebruikt, waardoor energie wordt bespaard. Met de Tefal TurboPro Anti-Calc FV5696 wordt strijken een fluitje van een cent en geniet je van perfect.

Pluspunten
  • Met een aanhoudende stoomproductie van 50 gram per minuut vlieg je zo door de berg wasgoed heen. De stoomstoot van 270 gram per minuut maakt snel een einde aan moeilijke kreukels. Je kunt kalk gemakkelijk uit het apparaat stomen door het reinigingsprogramma te gebruiken.

Minpunten
  • Tijdens het gebruik hoef je het waterreservoir niet bij te vullen, waardoor je tijdelijk moet stoppen met strijken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Tefal TurboPro Anti-Calc FV5696

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Tefal TurboPro Anti-Calc FV5696 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Tefal TurboPro Anti-Calc FV5696. 

De review over Tefal TurboPro Anti-Calc FV5696 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals