Tefal SV8055 Anti-Calc Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Tefal SV8055. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Tefal SV8055 Anti-Calc.

Specificaties Tefal SV8055 Anti-Calc

Merk

Tefal

Fabrikantcode

SV8055

Omschrijving van de Tefal SV8055 Anti-Calc

Met de Tefal SV8055 Anti-Calc op je strijkplank wordt het strijken van een berg wasgoed een moeiteloze klus. Deze stoomgenerator is voorzien van indrukwekkende specificaties, zoals een stoomdruk van 6,5 bar, een stoomstoot van 459 gram per minuut en een vermogen van 2800 watt. Met deze krachtige eigenschappen kun je zelfs je stugge spijkerbroek moeiteloos kreukvrij strijken. Bovendien past de stoomgenerator automatisch de temperatuur aan het type textiel aan, waardoor je niet hoeft te rommelen met de stoominstellingen terwijl je aan het strijken bent. Een handige functie van de Tefal SV8055 Anti-Calc is de uitneembare kalkverzamelaar. Deze kun je eenvoudig afspoelen onder de kraan, wat zorgt voor een langere levensduur van je stoomgenerator. Daarnaast is de stoomgenerator voorzien van een verticaal stomen functie, waarmee je ook je lange jurken moeiteloos glad kunt stomen voor een avondje uit. Het strijkijzer kan veilig vergrendeld worden op het waterreservoir, zodat je hem gemakkelijk en veilig kunt verplaatsen van de strijkplank naar de kast. De Tefal SV8055 Anti-Calc is de ideale partner voor een moeiteloze strijkervaring. Met zijn krachtige stoomdruk, handige functies en gebruiksvriendelijke ontwerp zorgt deze stoomgenerator ervoor dat je kleding binnen no-time kreukv.

Pluspunten
  • De temperatuur- en stoominstelling wordt automatisch aangepast, zodat je moeiteloos allerlei soorten textiel kunt strijken. Met een stoomdruk van 6,5 bar ga je probleemloos door die berg wasgoed heen en de krachtige stoomstoot van 459 gram per minuut verwijdert zelfs de meest hardnekkige kreukels. Stoom wordt zelfs naar de punt van de strijkzool geleid, wat vooral handig is bij het strijken van overhemden.

Minpunten
  • Een strijkijzer met stoomfunctie past niet op een standaard strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Tefal SV8055 Anti-Calc

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Tefal SV8055 Anti-Calc tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Tefal SV8055 Anti-Calc. 

De review over Tefal SV8055 Anti-Calc is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals