Search
Close this search box.
  1. Tefal Pure Tex DT9530

Tefal Pure Tex DT9530 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Tefal DT9530. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Tefal Pure Tex DT9530.

Specificaties Tefal Pure Tex DT9530

Merk

Tefal

Fabrikantcode

DT9530

Omschrijving van de Tefal Pure Tex DT9530

De Tefal Pure Tex DT9530 is een veelzijdige kledingstomer die jouw textiel niet alleen kreukvrij maakt, maar ook een verfrissende boost geeft. Met deze 4-in-1 stoomreiniger kun je niet alleen stof en pluisjes verwijderen, maar ook een aangename geur aan je kleding toevoegen. Dit alles dankzij de speciale pads die moeiteloos in de vezels van het textiel doordringen. Met een indrukwekkende stoomproductie van 30 gram per minuut, kun je zelfs de meest hardnekkige kreukels zonder enige moeite verwijderen. Zelfs als je 's ochtends haast hebt, hoef je je geen zorgen te maken. Dankzij het krachtige vermogen van 1700 watt is de kledingstomer al binnen 25 seconden opgewarmd en klaar voor gebruik. En als je tijdens het stomen een kreukel of boord van een overhemd tegenkomt die wat extra aandacht nodig heeft, kun je gebruikmaken van de boost-stand voor een nog krachtigere stoomafgifte. Met de Tefal Pure Tex DT9530 wordt het verzorgen en opfrissen van je kleding een fluitje van een cent. Niet alleen kun je kreukels in een handomdraai verwijderen, maar je kunt je kleding ook een heerlijk frisse geur geven. Bovendien is deze kledingstomer snel opgewarmd, zodat je direct aan de slag kunt. Met deze handige 4-in-1 stoomreiniger wordt het behouden van een perfect gestreken en fr.

Pluspunten
  • Dankzij de speciale pads kan je de handstomer niet alleen gebruiken om kreukels te verwijderen, maar ook om textiel op te frissen. De handstomer is al binnen 25 seconden klaar voor gebruik. Hij is licht van gewicht en comfortabel in gebruik dankzij het ergonomische ontwerp.

Minpunten
  • De zoolplaat is behoorlijk klein, dus de handstomer kan je strijkijzer niet vervangen. Kledingstomers geven relatief weinig stoom af, dus ze kunnen je strijkijzer niet vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Tefal Pure Tex DT9530

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Tefal Pure Tex DT9530 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Tefal Pure Tex DT9530. 

De review over Tefal Pure Tex DT9530 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals