Tefal Pure POP DT2020 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Tefal DT2020. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Tefal Pure POP DT2020.

Specificaties Tefal Pure POP DT2020

Merk

Tefal

Fabrikantcode

DT2020

Omschrijving van de Tefal Pure POP DT2020

Met de Tefal Pure POP DT2020 kun jij je kleding snel en moeiteloos opfrissen, zelfs als je onderweg bent. Deze kledingstomer weegt slechts 700 gram en is al binnen 15 seconden klaar voor gebruik. Hierdoor kun jij snel even je favoriete jurk of overhemd stomen voordat je uit eten gaat. Dankzij het handige omkeerbare opzetstuk kun je niet alleen pluisjes verwijderen, maar ook delicate stoffen zoals satijn stomen. Met een stoomproductie van 20 gram per minuut kun je moeiteloos kreukels verwijderen. Maar dat is nog niet alles - de hoge temperatuur van de stoom doodt maar liefst 99,9% van de virussen en bacteriën. Zo kun jij met een gerust hart genieten van frisse en hygiënische kleding. En als je de kledingstomer meeneemt op reis, kun je deze gemakkelijk opbergen in de meegeleverde opbergtas. Zo blijft het apparaat beschermd en kun je het overal mee naartoe nemen. Met de Tefal Pure POP DT2020 hoef je je nooit meer zorgen te maken over gekreukte kleding - jouw outfits zullen er altijd perfect uitzien, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Dankzij het handige formaat neem je de kledingstomer gemakkelijk mee op reis. De handstomer is al binnen 15 seconden gebruiksklaar. Met de draaibare bevestiging verwijder je pluisjes en stoom je ook delicate stoffen.

Minpunten
  • Het watervat is vrij klein met 70 milliliter, dus je kunt niet achter elkaar een grote hoeveelheid wasgoed stomen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Tefal Pure POP DT2020

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Tefal Pure POP DT2020 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Tefal Pure POP DT2020. 

De review over Tefal Pure POP DT2020 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals