Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Tefal Pro Express Vision GV9812

Tefal Pro Express Vision GV9812 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Tefal GV9812. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Tefal Pro Express Vision GV9812.

Specificaties Tefal Pro Express Vision GV9812

Merk

Tefal

Fabrikantcode

GV9812

Omschrijving van de Tefal Pro Express Vision GV9812

Dankzij de innovatieve ingebouwde led-verlichting van de Tefal Pro Express Vision GV9812, kun je elk kreukeltje duidelijk zien tijdens het strijken en stomen. Het slimme lampje in de punt van het strijkijzer gaat automatisch aan zodra je het apparaat horizontaal op de strijkplank plaatst. Hierdoor kun je moeiteloos alle soorten stoffen gladstrijken, zelfs in een schemerige kamer. Deze stoomgenerator levert een continue stoomproductie van 180 gram per minuut en een krachtige stoomstoot van 700 gram per minuut, speciaal ontworpen om zelfs de meest hardnekkige kreukels en dikke stoffen moeiteloos glad te strijken. Denk bijvoorbeeld aan het colbert dat je al lang niet meer hebt gedragen, dankzij de Tefal Pro Express Vision GV9812 ziet het er binnen de kortste keren weer als nieuw uit. Het handige van dit strijkijzer is dat je het ook verticaal kunt gebruiken. Hierdoor kun je eenvoudig je hangende kleding of gordijnen opfrissen zonder gedoe. Je hoeft je geen zorgen te maken over vervelende waterdruppels die vlekken kunnen veroorzaken, dankzij de druppelstop is dit verleden tijd. Met de Tefal Pro Express Vision GV9812 wordt strijken en stomen een fluitje van een cent en kun je genieten van perfect gladgestreken kleding en stoffen.

Pluspunten
  • De stoomstoot van 700 gram per minuut maakt snel komaf met hardnekkige kreuken. Dankzij de ingebouwde verlichting aan het uiteinde van het strijkijzer mis je geen enkele kreukel. Met een stoomdruk van 8,1 bar vlieg je door die berg wasgoed heen.

Minpunten
  • Voor jouw strijkgoed moet je handmatig de meest geschikte temperatuur en stoomstand instellen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Tefal Pro Express Vision GV9812

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Tefal Pro Express Vision GV9812 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Tefal Pro Express Vision GV9812. 

De review over Tefal Pro Express Vision GV9812 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals