Search
Close this search box.
  1. Tefal Pro Express Ultimate II GV9721

Tefal Pro Express Ultimate II GV9721 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Tefal GV9721. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Tefal Pro Express Ultimate II GV9721.

Specificaties Tefal Pro Express Ultimate II GV9721

Merk

Tefal

Fabrikantcode

GV9721

Omschrijving van de Tefal Pro Express Ultimate II GV9721

Met de Tefal Pro Express Ultimate II GV9721 strijk je moeiteloos al je wasgoed weg. Dankzij de krachtige nieuwe hoge boiler-technologie heeft deze stoomgenerator een indrukwekkende stoomdruk van 7,9 bar en een continue stoomproductie van 170 gram per minuut. Hierdoor worden zelfs de meest hardnekkige kreukels met slechts één strijkbeweging uit je kledingstukken verwijderd. Met het handige bedieningspaneel op het handvat van de stoomgenerator kun je eenvoudig de gewenste stoomstand selecteren. Kies de delicate stand voor het strijken van dunne stoffen en schakel naar de hoogste stand voor een perfect kreukvrije spijkerbroek. Daarnaast kun je de stoomgenerator ook verticaal gebruiken, waardoor je gemakkelijk gordijnen en hangende kleding kunt stomen. Houd er bij de aanschaf van een stoomgenerator wel rekening mee dat deze niet op een reguliere strijkplank past. Je hebt een speciale strijkplank nodig die geschikt is voor het gebruik van een stoomgenerator. Ga voor moeiteloos en snel strijken met de Tefal Pro Express Ultimate II GV9721!

Pluspunten
  • Met een stoomdruk van 7,9 bar vlieg je zo door die berg wasgoed heen. De stoomstoot van 600 gram per minuut rekent snel af met hardnekkige kreuken. Je kunt de stoomgenerator ook gebruiken om gordijnen of hangende kleding verticaal te stomen.

Minpunten
  • Je moet de keuzeopties voor de temperatuur- en stoominstelling handmatig selecteren, dit gebeurt niet automatisch. Let op: een stoomgenerator is niet geschikt voor een gewone strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Tefal Pro Express Ultimate II GV9721

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Tefal Pro Express Ultimate II GV9721 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Tefal Pro Express Ultimate II GV9721. 

De review over Tefal Pro Express Ultimate II GV9721 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals