Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Tefal Pro Express Ultimate II GV9711

Tefal Pro Express Ultimate II GV9711 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Tefal GV9711. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Tefal Pro Express Ultimate II GV9711.

Specificaties Tefal Pro Express Ultimate II GV9711

Merk

Tefal

Fabrikantcode

GV9711

Omschrijving van de Tefal Pro Express Ultimate II GV9711

Met de Tefal Pro Express Ultimate II GV9711 haal je een krachtige stoomgenerator in huis. Deze stoomgenerator produceert continu 155 gram stoom per minuut en heeft een stoomstoot van maar liefst 590 per minuut. Hiermee kun je zelfs de meest hardnekkige kreukels moeiteloos verwijderen met slechts één strijkbeweging. Het handige is dat je je wasgoed niet van tevoren hoeft te sorteren, omdat de stoomgenerator automatisch de temperatuur- en stoominstellingen aanpast op basis van het type stof. Daarnaast kun je deze stoomgenerator ook gebruiken voor het verticaal stomen van gordijnen of hangende kleding. Met de kalkverzamelaar aan de zijkant hoef je je geen zorgen te maken over kalkaanslag. Deze kun je eenvoudig na gebruik uitnemen en afspoelen onder de kraan. Let er wel op dat een stoomgenerator niet op een reguliere strijkplank past. Je hebt een speciale strijkplank nodig die geschikt is voor het strijken met een stoomgenerator. Met de Tefal Pro Express Ultimate II GV9711 wordt strijken een fluitje van een cent en kun je genieten van perfect gestreken kledingstukken en frisse gordijnen.

Pluspunten
  • De stoomstoot van 590 gram per minuut maakt snel komaf met hardnekkige kreukels. De temperatuur- en stoominstelling worden automatisch aangepast, zodat je verschillende soorten textiel na elkaar kunt strijken. Je kunt de stoomgenerator ook gebruiken om gordijnen of hangende kleding verticaal te stomen.

Minpunten
  • Let op: een stoomgenerator past niet op een normale strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Tefal Pro Express Ultimate II GV9711

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Tefal Pro Express Ultimate II GV9711 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Tefal Pro Express Ultimate II GV9711. 

De review over Tefal Pro Express Ultimate II GV9711 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals