Tefal Pro Express Protect GV9220 + Leifheit Strijkplank XL Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Leifheit 72.592. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Tefal Pro Express Protect GV9220 + Leifheit Strijkplank XL.

Specificaties Tefal Pro Express Protect GV9220 + Leifheit Strijkplank XL

Merk

Leifheit

Fabrikantcode

72.592

Omschrijving van de Tefal Pro Express Protect GV9220 + Leifheit Strijkplank XL

Met de Tefal Pro Express Protect GV9220 + Leifheit Strijkplank haal je de perfecte set in huis om je berg wasgoed aan te pakken. Deze stevige strijkplank vormt namelijk de ideale basis voor de stoomgenerator. De stoomgenerator heeft een indrukwekkende stoomafgifte van 135 gram per minuut en een stoomdruk van 7,5 bar. Hierdoor kun je moeiteloos en razendsnel door je berg wasgoed strijken. Maar dat is nog niet alles: met een stoomstootfunctie van maar liefst 550 gram per minuut verdwijnen zelfs de meest hardnekkige kreukels als sneeuw voor de zon. Het handige aan deze stoomgenerator is dat je het waterreservoir gemakkelijk kunt bijvullen tijdens het strijken. Je hoeft dus niet langer de stoomgenerator mee te nemen naar de kraan. En maak je geen zorgen als je na het strijken vergeet om de stoomgenerator uit te zetten, want deze schakelt zichzelf automatisch uit. Met de Tefal Pro Express Protect GV9220 + Leifheit Strijkplank heb je niet alleen een krachtige stoomgenerator in huis, maar ook een duurzame en betrouwbare partner voor al je strijkklussen. Dus zeg maar vaarwel tegen die vervelende kreukels en hallo tegen perfect gladgestreken kleding!

Pluspunten
  • Met deze strijkplank breng je een solide basis voor een stoomgenerator in je huis. Met een stoomdruk van 7,5 bar ga je door die berg wasgoed heen. Je vult de stoomgenerator gemakkelijk bij tijdens gebruik, zodat je de taak niet hoeft te onderbreken.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om handmatig voorkeuren aan te geven dankzij de automatische instellingen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Tefal Pro Express Protect GV9220 + Leifheit Strijkplank XL

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Tefal Pro Express Protect GV9220 + Leifheit Strijkplank XL tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Tefal Pro Express Protect GV9220 + Leifheit Strijkplank XL. 

De review over Tefal Pro Express Protect GV9220 + Leifheit Strijkplank XL is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals