Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Tefal Pro Express Protect GV9220

Tefal Pro Express Protect GV9220 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Tefal GV9220. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Tefal Pro Express Protect GV9220.

Specificaties Tefal Pro Express Protect GV9220

Merk

Tefal

Fabrikantcode

GV9220

Omschrijving van de Tefal Pro Express Protect GV9220

Met de Tefal Pro Express Protect GV9220 strijk je snel en krachtig. Dankzij de indrukwekkende stoomdruk van 7,5 bar en een continue stoomafgifte van 135 gram per minuut, kun je moeiteloos bergen wasgoed wegwerken. Zelfs hardnekkige kreukels in stugge spijkerbroeken zijn geen probleem dankzij de krachtige stoomstoot van 550 gram per minuut. Het afneembare waterreservoir maakt het bijvullen tijdens het strijken een fluitje van een cent, zonder dat je de stoomgenerator naar de kraan hoeft te slepen. Bovendien schakelt de stoomgenerator automatisch uit wanneer je hem even niet gebruikt, ideaal voor als je tussendoor een stapel wasgoed wilt vouwen. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft deze stoomgenerator ook een handige verticaal stomen functie. Hiermee kun je zelfs je favoriete jurk nog even snel kreukvrij maken voor je avondje uit. Hang het kledingstuk op een hanger en blaas stoom op de stof, kind kan de was doen! Met de Tefal Pro Express Protect GV9220 wordt strijken een eenvoudige en efficiënte taak. Je zult versteld staan van het gemak waarmee je al je kledingstukken kreukvrij maakt. Maak je geen zorgen meer over tijdrovende strijksessies, want met deze stoomgenerator is het een fluitje van een cent. Voeg dit geweldige apparaat toe aan je huishouden en geniet van moeit.

Pluspunten
  • Met een stoomdruk van 7,5 bar raas je door die berg wasgoed heen. Je vult de stoomgenerator gemakkelijk bij tijdens het gebruik, zodat je de taak niet hoeft te onderbreken. De stoomgenerator schakelt automatisch uit wanneer je hem tijdelijk niet gebruikt.

Minpunten
  • Als gevolg van de automatische instellingen is het niet mogelijk om handmatig voorkeuren aan te geven. Let op: een stoomgenerator is niet geschikt voor een gewone strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Tefal Pro Express Protect GV9220

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Tefal Pro Express Protect GV9220 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Tefal Pro Express Protect GV9220. 

De review over Tefal Pro Express Protect GV9220 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals