Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Tefal Express Vision SV8151

Tefal Express Vision SV8151 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Tefal SV8151. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Tefal Express Vision SV8151.

Specificaties Tefal Express Vision SV8151

Merk

Tefal

Fabrikantcode

SV8151

Omschrijving van de Tefal Express Vision SV8151

Met de Tefal Express Vision SV8151 hoef je nooit meer te worstelen met hardnekkige kreukels. Het handige ingebouwde lampje op de punt van het strijkijzer leidt je moeiteloos naar elke vouw, zodat geen enkele kreukel over het hoofd wordt gezien. Dankzij de indrukwekkende stoomstoot van 480 gram per minuut en een stoomdruk van 6,9 bar, kun je zelfs de meest stugge stoffen zonder enige moeite strijken. Deze stoomgenerator bepaalt de ideale combinatie van stoom en temperatuur voor elk kledingstuk, waardoor je altijd verzekerd bent van perfect gestreken kleding. Met de keuze tussen het normale programma en het krachtige programma, kun je eenvoudig de instellingen aanpassen aan jouw behoeften. De uitneembare watertank van maar liefst 1,8 liter is gemakkelijk bij te vullen onder de kraan, en door de grote capaciteit hoef je dit niet vaak te doen. Bovendien hecht kalk zich aan de ingebouwde kalkverzamelaar, waardoor het apparaat langer meegaat en je minder onderhoud hoeft te plegen. Maak je je zorgen over het energieverbruik? Geen probleem! Met de eco-stand kun je energie besparen terwijl je nog steeds geniet van de krachtige prestaties van de Tefal Express Vision SV8151. Dit strijkijzer is de perfecte partner voor iedereen die op zoek is naar efficiëntie, gemak en.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde lamp op het uiteinde van het strijkijzer zie je moeiteloos alle kreukels. Met een stoomdruk van 6,9 bar ga je als een speer door die berg wasgoed heen. Het waterreservoir heeft een behoorlijke capaciteit van 1,8 liter, waardoor je grote hoeveelheden wasgoed kunt strijken.

Minpunten
  • De stoom reikt niet tot aan de punt van de strijkzool, in tegenstelling tot soortgelijke modellen. Let op: een stoomgenerator past niet op een gewone strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Tefal Express Vision SV8151

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Tefal Express Vision SV8151 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Tefal Express Vision SV8151. 

De review over Tefal Express Vision SV8151 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals