Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Tefal Express Steam FV2837 Stoomstrijkijzer

Tefal Express Steam FV2837 Stoomstrijkijzer Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Tefal FV2837. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Tefal Express Steam FV2837 Stoomstrijkijzer.

Specificaties Tefal Express Steam FV2837 Stoomstrijkijzer

Merk

Tefal

Fabrikantcode

FV2837

Omschrijving van de Tefal Express Steam FV2837 Stoomstrijkijzer

Het Tefal Express Steam FV2837 Stoomstrijkijzer is een veelzijdig en efficiënt apparaat dat je helpt om snel en moeiteloos kreukels uit je kleding te verwijderen. Dankzij de automatische temperatuur- en stoominstellingen hoef je je geen zorgen te maken over het sorteren van je wasgoed. Het strijkijzer past zich automatisch aan op het type textiel dat je strijkt, waardoor je altijd de juiste instelling hebt. Met een continue stoomproductie van 35 gram per minuut en een krachtige stoomstoot van 165 gram per minuut, kun je zelfs de meest hardnekkige kreukels moeiteloos aanpakken. Of je nu een vouw in je broek wilt strijken of een moeilijke plooi wilt verwijderen, dit strijkijzer staat voor je klaar. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken als je het per ongeluk vergeet uit te zetten. Het strijkijzer schakelt zichzelf automatisch uit om eventuele onveilige situaties te voorkomen. Met het Tefal Express Steam FV2837 Stoomstrijkijzer heb je een krachtige en betrouwbare partner bij het strijken. Met zijn handige functies en gebruiksvriendelijke ontwerp maakt hij het strijken een stuk gemakkelijker en efficiënter. Voortaan geniet je van perfecte resultaten en een kreukvrije garderobe, zonder gedoe.

Pluspunten
  • Het stoomstrijkijzer schakelt automatisch uit wanneer je het even niet gebruikt. Met dit strijkijzer kun je ook gordijnen en hangende kleding stomen door verticaal te stomen. Dankzij de keramische strijkzool glijdt het strijkijzer soepel over je kleding.

Minpunten
  • Tijdens gebruik is het niet mogelijk om het waterreservoir bij te vullen, waardoor je tijdelijk moet stoppen met strijken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Tefal Express Steam FV2837 Stoomstrijkijzer

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Tefal Express Steam FV2837 Stoomstrijkijzer tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Tefal Express Steam FV2837 Stoomstrijkijzer. 

De review over Tefal Express Steam FV2837 Stoomstrijkijzer is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals