Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Tefal Express Power SV8130

Tefal Express Power SV8130 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Tefal SV8130. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Tefal Express Power SV8130.

Specificaties Tefal Express Power SV8130

Merk

Tefal

Fabrikantcode

SV8130

Omschrijving van de Tefal Express Power SV8130

Met de Tefal Express Power SV8130 strijk je moeiteloos grote hoeveelheden kleding. Deze krachtige stoomgenerator maakt gebruik van een stoomdruk van maar liefst 6,5 bar en een stoomstoot van 420 gram per minuut. Hiermee verdwijnen zelfs de meest hardnekkige kreukels als sneeuw voor de zon. Bovendien bepaalt de stoomgenerator automatisch de ideale combinatie van stoom en temperatuur voor elk kledingstuk, zodat je altijd het beste resultaat krijgt. Je hebt de keuze tussen het normale programma en het krachtige programma, afhankelijk van de stof en het type kleding. Met de grote watertank van 1,8 liter hoef je niet steeds bij te vullen tijdens het strijken. En mocht de tank toch leeg raken, dan vul je deze eenvoudig bij onder de kraan. Ook hangende kledingstukken maak je moeiteloos kreukvrij dankzij de handige verticale stoomfunctie. Dit is tevens ideaal voor het stomen van gordijnen. Wil je energie besparen? Gebruik dan de stoomgenerator in de eco-stand. En om ervoor te zorgen dat jouw stoomgenerator altijd optimaal blijft werken, is er een kalkverzamelaar geïntegreerd die alle kalk opvangt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over kalkaanslag en kan je ongestoord blijven strijken.

Pluspunten
  • Met een stoomdruk van 6,5 bar vlieg je zo door die berg wasgoed heen. Het waterreservoir is met een capaciteit van 1,8 liter vrij groot, waardoor je grote hoeveelheden wasgoed kunt strijken. Kalk hecht zich aan de kalkverzamelaar, die je gemakkelijk onder de kraan afspoelt.

Minpunten
  • De stoom bereikt niet de punt van de strijkzool, in tegenstelling tot gelijkaardige modellen. Let op: een stoomgenerator past niet op een standaard strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Tefal Express Power SV8130

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Tefal Express Power SV8130 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Tefal Express Power SV8130. 

De review over Tefal Express Power SV8130 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals