Search
Close this search box.
  1. Tefal Express Essential SV6120

Tefal Express Essential SV6120 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Tefal SV6120. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Tefal Express Essential SV6120.

Specificaties Tefal Express Essential SV6120

Merk

Tefal

Fabrikantcode

SV6120

Omschrijving van de Tefal Express Essential SV6120

Met de Tefal Express Essential SV6120 haal je snel en moeiteloos kreukels uit je kleding. Deze stoomgenerator heeft een pompdruk van 5,5 bar en levert een continue stoomafgifte van 120 gram per minuut, waardoor je kleding moeiteloos gladgestreken wordt. Maar dat is nog niet alles! Met een krachtige stoomstoot van 320 gram per minuut kan deze stoomgenerator zelfs de meest hardnekkige kreukels aan. Dankzij de Xpress Glide strijkzool glijdt deze stoomgenerator soepel over alle soorten stoffen, waardoor je een prettige strijkervaring hebt. Bovendien kun je met de Tefal Express Essential SV6120 niet alleen strijken, maar ook verticaal stomen. Hierdoor kun je eenvoudig kledingstukken opfrissen zonder ze op een strijkplank te hoeven leggen. Deze stoomgenerator is ook nog eens gemakkelijk in onderhoud. Dankzij de Calc Clear technologie worden kalkdeeltjes automatisch verzameld en uit het apparaat verwijderd, waardoor je langdurige stoomresultaten behoudt. En als het waterreservoir van 1,4 liter tijdens het strijken bijna leeg is, kun je deze gewoon bijvullen zonder je strijkwerk te onderbreken. Kortom, met de Tefal Express Essential SV6120 geniet je van snel en moeiteloos strijken, met perfecte resultaten en een efficiënt onderhoud.

Pluspunten
  • De stoomstoot van 320 gram per minuut maakt snel korte metten met hardnekkige kreukels. Je kunt kalk eenvoudig uit het apparaat stomen door het reinigingsprogramma te gebruiken. Stoom bereikt zelfs de punt van de strijkzool, wat vooral handig is bij het strijken van overhemden.

Minpunten
  • Let op: een stoomgenerator past niet op een normaal strijkplank. Met een gewicht van 1,3 kilogram is het strijkijzer vrij zwaar om vast te houden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Tefal Express Essential SV6120

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Tefal Express Essential SV6120 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Tefal Express Essential SV6120. 

De review over Tefal Express Essential SV6120 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals