Tefal Express Easy SV6131 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Tefal SV6131. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Tefal Express Easy SV6131.

Specificaties Tefal Express Easy SV6131

Merk

Tefal

Fabrikantcode

SV6131

Omschrijving van de Tefal Express Easy SV6131

Strijk als een speer met de compacte Tefal Express Easy SV6131. Deze stoomgenerator biedt krachtige stoomprestaties voor snelle en efficiënte resultaten. Dankzij het waterreservoir van 1,7 liter is bijvullen een fluitje van een cent, zowel voor, tijdens als na het strijken. Met een indrukwekkende pompdruk van 5,8 bar garandeert de Tefal Express Easy SV6131 kreukvrije kledingstukken. Maar dat is nog niet alles. Met de krachtige stoomstoot van 350 gram per minuut verwijder je moeiteloos zelfs de meest hardnekkige kreukels, zoals die in je dekbed. En als je haast hebt en je kleding snel wilt opfrissen, biedt de stoomgenerator ook de mogelijkheid van verticaal stomen. Zo ben je altijd klaar voor een last-minute outfitverandering. Dankzij het compacte formaat en het handige vergrendelsysteem kun je de Tefal Express Easy SV6131 eenvoudig verplaatsen en opbergen. Kortom, deze stoomgenerator is niet alleen krachtig en efficiënt, maar ook gebruiksvriendelijk en praktisch. Strijken was nog nooit zo snel en gemakkelijk!

Pluspunten
  • Het waterreservoir heeft een inhoud van 1,7 liter, wat relatief groot is, waardoor je grotere hoeveelheden wasgoed kunt strijken. Deze stoomgenerator is compact van formaat en neemt daardoor minder ruimte in op de strijkplank en in de kast. Met een stoomstoot van 350 gram per minuut worden hardnekkige kreukels snel verwijderd.

Minpunten
  • Let op: een stoomgenerator kan niet op een gewone strijkplank worden geplaatst. Vanwege de automatische instellingen is het niet mogelijk om handmatig voorkeuren op te geven.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Tefal Express Easy SV6131

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Tefal Express Easy SV6131 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Tefal Express Easy SV6131. 

De review over Tefal Express Easy SV6131 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals