Search
Close this search box.
  1. Tefal Express Anti-Calc SV8011

Tefal Express Anti-Calc SV8011 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Tefal SV8011. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Tefal Express Anti-Calc SV8011.

Specificaties Tefal Express Anti-Calc SV8011

Merk

Tefal

Fabrikantcode

SV8011

Omschrijving van de Tefal Express Anti-Calc SV8011

Met de Tefal Express Anti-Calc SV8011 kun je snel en efficiënt al je wasgoed strijken. Deze stoomgenerator heeft een indrukwekkende stoomdruk van 6,1 bar en kan een stoomstoot van maar liefst 400 gram per minuut leveren. Hierdoor kun je zelfs de meest hardnekkige kreukels moeiteloos verwijderen. Dankzij de speciale punt van de strijkzool komt de stoom precies daar waar je het nodig hebt, waardoor je snel en nauwkeurig kunt strijken. Bovendien kun je de stoomgenerator ook verticaal gebruiken, ideaal voor het stomen van gordijnen of hangende kledingstukken. Na het strijken is het belangrijk om de kalkverzamelaar te legen om te voorkomen dat kalk zich ophoopt en tijdens het stomen in je kledingstukken terechtkomt. Gelukkig is dit met de Tefal Express Anti-Calc SV8011 een eenvoudige klus. Je haalt de kalkverzamelaar gemakkelijk uit de stoomgenerator en spoelt deze vervolgens af onder de kraan. Op deze manier zorg je ervoor dat je stoomgenerator altijd optimaal blijft presteren. Met de Tefal Express Anti-Calc SV8011 wordt strijken een snelle en probleemloze klus. Dankzij de krachtige stoomdruk en handige functies kun je moeiteloos al je kledingstukken gladstrijken. Haal deze stoomgenerator vandaag nog in huis en geniet van perfect gest.

Pluspunten
  • Met een stoomdruk van 6,1 bar kun je makkelijk door die berg wasgoed heen stomen. Stoom bereikt zelfs de punt van het strijkijzer, wat vooral handig is bij het strijken van overhemden. Kalk hecht zich aan de kalkverzamelaar, die je eenvoudig onder de kraan kunt afspoelen.

Minpunten
  • Je moet de keuzeopties voor de temperatuur- en stoominstelling handmatig selecteren, dit gebeurt niet automatisch. Let op: een stoomgenerator past niet op een gewone strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Tefal Express Anti-Calc SV8011

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Tefal Express Anti-Calc SV8011 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Tefal Express Anti-Calc SV8011. 

De review over Tefal Express Anti-Calc SV8011 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals