Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Tefal Easygliss Plus FV5735

Tefal Easygliss Plus FV5735 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Tefal FV5735. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Tefal Easygliss Plus FV5735.

Specificaties Tefal Easygliss Plus FV5735

Merk

Tefal

Fabrikantcode

FV5735

Omschrijving van de Tefal Easygliss Plus FV5735

De Tefal Easygliss Plus FV5735 is een uiterst gebruiksvriendelijk strijkijzer dat zelfs de meest hardnekkige kreukels moeiteloos gladstrijkt. Met een continue stoomproductie van 45 gram per minuut is dit strijkijzer krachtig genoeg om al je kledingstukken er perfect gestreken uit te laten zien. Maar dat is nog niet alles! Voor de echt lastige kreukels kun je gebruik maken van de stoomstoot functie. Hiermee schiet de stoomkracht tijdelijk omhoog naar maar liefst 195 gram per minuut, waardoor zelfs de meest koppige kreukels als sneeuw voor de zon verdwijnen. Dankzij het precisiepunt in de punt van de strijkzool kun je bovendien moeiteloos de lastig bereikbare plekken zoals kragen en rondom knopen aanpakken. Met de handige keuzeprogramma's kun je eenvoudig de juiste temperatuur- en stoominstelling kiezen, zodat je nooit te heet strijkt en brandplekken voorkomt. Dit strijkijzer is niet alleen krachtig en praktisch, maar ook nog eens veilig in gebruik. Met de Tefal Easygliss Plus FV5735 wordt strijken een fluitje van een cent en kun je altijd genieten van perfect gestreken kleding.

Pluspunten
  • De stoomstoot van 195 gram per minuut verwijdert hardnekkige kreukels snel en efficiënt. Dit strijkijzer kan ook gebruikt worden om gordijnen of hangende kleding verticaal te stomen. Het stoomstrijkijzer schakelt automatisch uit wanneer het even niet gebruikt wordt.

Minpunten
  • De voortdurende stoomproductie van 45 gram per minuut is niet sterk genoeg om snel door de stapel wasgoed te gaan. Tijdens gebruik is het niet mogelijk om het waterreservoir bij te vullen, hierdoor moet je de strijkklus tijdelijk onderbreken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Tefal Easygliss Plus FV5735

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Tefal Easygliss Plus FV5735 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Tefal Easygliss Plus FV5735. 

De review over Tefal Easygliss Plus FV5735 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals