Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Tefal Easygliss Plus FV5717

Tefal Easygliss Plus FV5717 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Tefal FV5717. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Tefal Easygliss Plus FV5717.

Specificaties Tefal Easygliss Plus FV5717

Merk

Tefal

Fabrikantcode

FV5717

Omschrijving van de Tefal Easygliss Plus FV5717

De Tefal Easygliss Plus FV5717 is een fantastisch strijkijzer dat ervoor zorgt dat jouw kledingstukken er altijd perfect gestreken uitzien. Met een continue stoomproductie van 45 gram per minuut is dit strijkijzer krachtig genoeg om zelfs de meest hardnekkige kreukels glad te strijken. En als er toch een kreukel is die niet wil verdwijnen, dan kun je altijd de stoomstoot gebruiken. Met een indrukwekkende stoomkracht van 195 gram per minuut, zal deze stoomstoot die lastige kreukel zeker laten verdwijnen. Het precisiepunt in de tip van de strijkzool zorgt ervoor dat je gemakkelijk de lastig bereikbare plekken kunt strijken, zoals kragen en rondom knopen. Hierdoor ziet jouw kleding er altijd piekfijn uit, tot in de kleinste details. Dankzij de handige keuzeprogramma's kun je eenvoudig de juiste temperatuur- en stoominstellingen kiezen, waardoor je altijd de perfecte resultaten behaalt. Dit voorkomt niet alleen brandplekken, maar zorgt er ook voor dat je kleding langer mooi blijft. Met de Tefal Easygliss Plus FV5717 wordt strijken een eitje. Dit strijkijzer combineert krachtige prestaties met gebruiksgemak en zorgt ervoor dat jouw kleding er altijd verzorgd uitziet. Dus zeg maar dag tegen die vervelende kreukels en verwelkom een moeiteloos gestreken garderobe!

Pluspunten
  • De krachtige stoomstoot van 195 gram per minuut maakt snel komaf met koppige kreuken. Dit strijkijzer kan ook worden gebruikt om gordijnen of hangende kleding verticaal te stomen.

Minpunten
  • Het stoomstrijkijzer schakelt niet automatisch uit wanneer je het niet gebruikt, dus vergeet niet om het uit te zetten na het strijken. Tijdens het gebruik kun je het waterreservoir niet bijvullen, dus zul je tijdelijk moeten stoppen met strijken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Tefal Easygliss Plus FV5717

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Tefal Easygliss Plus FV5717 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Tefal Easygliss Plus FV5717. 

De review over Tefal Easygliss Plus FV5717 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals