Search
Close this search box.
  1. Tefal Easygliss Eco FV5781

Tefal Easygliss Eco FV5781 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Tefal FV5781. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Tefal Easygliss Eco FV5781.

Specificaties Tefal Easygliss Eco FV5781

Merk

Tefal

Fabrikantcode

FV5781

Omschrijving van de Tefal Easygliss Eco FV5781

De Tefal Easygliss Eco FV5781 is een innovatief strijkijzer dat is gemaakt van maar liefst 88 procent recyclebare materialen. Hiermee draag je niet alleen bij aan een duurzame levensstijl, maar bespaar je ook nog eens tot wel 30 procent energie tijdens het strijken. Met zijn continue stoomproductie van 50 gram per minuut zorgt dit strijkijzer ervoor dat jouw kleding moeiteloos gladgestreken wordt. Zelfs stugge stoffen zijn geen probleem dankzij de krachtige stoomstoot van 260 gram per minuut. De Durilium Airglide strijkzool is een ware revolutie op het gebied van strijkcomfort. Deze speciale strijkzool is ontwikkeld door Tefal en zorgt ervoor dat je moeiteloos over al je kleding glijdt, zonder dat deze vastplakt. Daarnaast is dit strijkijzer voorzien van een handige kalkverzamelaar, die kalk opvangt en zo ervoor zorgt dat je strijkijzer langer meegaat. Deze kalkverzamelaar spoel je eenvoudig af onder de kraan. En maak je geen zorgen als je het strijkijzer even vergeet uit te zetten, want hij schakelt automatisch uit wanneer je hem niet gebruikt. Met de mogelijkheid om ook verticaal te stomen, kun je met dit strijkijzer zelfs je gordijnen in een handomdraai strijken. Met de Tefal Easygliss Eco FV5781 geniet je niet alleen van uitstekende strijkprestat.

Pluspunten
  • Het strijkijzer bestaat voor 88 procent uit recyclebaar materiaal en de eco-stand bespaart 30 procent meer energie. Met de stoomstoot van 260 gram strijk je hardnekkige kreukels moeiteloos in één keer weg. Je kunt kalk eenvoudig verwijderen met de kalkverzamelaar die je onder de kraan afspoelt.

Minpunten
  • Voor jouw strijkgoed dien je handmatig in te stellen welke temperatuur en stoomstand het meest geschikt zijn.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Tefal Easygliss Eco FV5781

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Tefal Easygliss Eco FV5781 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Tefal Easygliss Eco FV5781. 

De review over Tefal Easygliss Eco FV5781 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals