Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Tefal Access Steam Pocket DT3030

Tefal Access Steam Pocket DT3030 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Tefal DT3030. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Tefal Access Steam Pocket DT3030.

Specificaties Tefal Access Steam Pocket DT3030

Merk

Tefal

Fabrikantcode

DT3030

Omschrijving van de Tefal Access Steam Pocket DT3030

De Tefal Access Steam Pocket DT3030 is perfect voor degenen die snel willen stomen, met een opwarmtijd van slechts 15 seconden. Of het nu gaat om het opfrissen van een blouse of het verwijderen van lichte kreukels, met deze kledingstomer is het zo gebeurd. Je kunt de meegeleverde bevestigingshaak eenvoudig aan de muur bevestigen met behulp van een zuignap, waardoor het stomen nog gemakkelijker wordt. Met een waterreservoir van 120 milliliter kun je ongeveer 8 minuten stomen. Mocht het reservoir tijdens het stomen leeg raken, dan kun je het eenvoudig bijvullen met de meegeleverde maatbeker. Bovendien wordt deze kledingstomer geleverd met een handig reistasje, zodat je hem gemakkelijk mee kunt nemen op reis. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat je tijdens je vakantie kreukvrij blijft. Naast het feit dat kledingstomers kreukels verwijderen, desinfecteren ze ook je kleding. Dit komt doordat ze stoom produceren met een temperatuur van ongeveer 100 graden Celsius, waardoor de meeste bacteriën niet kunnen overleven. Dus terwijl je je kleding stoomt, zorg je ook gelijk voor een hygiënische reiniging. Met de Tefal Access Steam Pocket DT3030 wordt stomen een eenvoudige en effectieve manier om je kleding er perfect uit te laten zien.

Pluspunten
  • De stoomapparaat is al binnen 15 seconden gereed voor gebruik. Met de bijgeleverde borstel kan de stoom ook makkelijk doordringen in dikkere stoffen, zoals een colbert. Je kunt de stoomapparaat gemakkelijk meenemen in de bijgeleverde reistas.

Minpunten
  • De zoolplaat is vrij klein, dus de handstomer kan je strijkijzer niet vervangen. Kledingstomers hebben een relatief lage stoomafgifte, waardoor ze niet als vervanging voor je strijkijzer dienen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Tefal Access Steam Pocket DT3030

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Tefal Access Steam Pocket DT3030 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Tefal Access Steam Pocket DT3030. 

De review over Tefal Access Steam Pocket DT3030 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals