Tefal Access Steam Easy DT7151 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Tefal DT7151. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Tefal Access Steam Easy DT7151.

Specificaties Tefal Access Steam Easy DT7151

Merk

Tefal

Fabrikantcode

DT7151

Omschrijving van de Tefal Access Steam Easy DT7151

Met de Tefal Access Steam Easy DT7151 kledingstomer kun je nu niet alleen dunne zomerjurken, maar ook dikke colberts moeiteloos stomen. Dankzij de handige meegeleverde textielborstel kan de stoom gemakkelijk doordringen in zelfs de dikste stoffen, waardoor je ook deze stoffen weer helemaal kreukvrij kunt maken. Met een snoer van maar liefst 2,6 meter heb je tijdens het stomen voldoende bewegingsvrijheid, zodat je gemakkelijk kunt manoeuvreren zonder dat je beperkt wordt door de lengte van het snoer. De Tefal Access Steam Easy DT7151 kledingstomer is bovendien binnen slechts 15 seconden opgewarmd en klaar voor gebruik. Om het stomen van kleding nog eenvoudiger te maken, kun je gebruik maken van de handige deurhaak. Hier kun je een kledingstuk aanhangen, zodat je deze gemakkelijk kunt stomen zonder dat je een strijkplank nodig hebt. Maar niet alleen kleding kan gestoomd worden met deze stomer, ook stoffen knuffels van je kinderen kunnen opgefrist worden. Je kunt eenvoudig de microvezelhoes op de stomer bevestigen en deze vervolgens tegen het textiel aanhouden om het op te frissen en te reinigen. Met de Tefal Access Steam Easy DT7151 kledingstomer is het stomen van kleding en andere stoffen een eitje!

Pluspunten
  • Blijf doorgaan met het produceren van stoom 25 g/m Draadlengte 2,6 meter Met microvezelhoes en textielborstel.

Minpunten
  • Vul de kledingstomer voor gebruik, omdat deze niet hervulbaar is tijdens het stomen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Tefal Access Steam Easy DT7151

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Tefal Access Steam Easy DT7151 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Tefal Access Steam Easy DT7151. 

De review over Tefal Access Steam Easy DT7151 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals