Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Tapo Smart Battery Video Doorbell D230S1

Tapo Smart Battery Video Doorbell D230S1 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor TP-Link Tapo D230S1. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Tapo Smart Battery Video Doorbell D230S1.

Specificaties Tapo Smart Battery Video Doorbell D230S1

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo D230S1

Omschrijving van de Tapo Smart Battery Video Doorbell D230S1

Met de Tapo D230S1 slimme videodeurbel hoef je je nooit meer af te vragen wie er voor je deur staat. Dankzij de ingebouwde 2K camera krijg je een haarscherp beeld van de persoon voor je deur, zelfs als je niet in staat bent om naar de voordeur te lopen of zelfs niet thuis bent. Wat deze deurbel echt onderscheidt van andere videodeurbellen is de aangepaste camerasensor, die zorgt voor meer verticale ruimte. Dit betekent dat je mensen van top tot teen kunt zien, in tegenstelling tot veel andere deurbellen die alleen het gezichtsveld van mensen vastleggen. Een ander handig kenmerk van de Tapo D230S1 is de mogelijkheid om de beelden van voorbijgangers of mensen die aanbellen op te slaan. Dit kan op een sd-kaartje of zelfs in de cloud. Bovendien is de deurbel slim genoeg om personen en voertuigen van elkaar te onderscheiden, zodat je niet onnodig veel beelden hoeft op te nemen. Dit bespaart niet alleen opslagruimte, maar zorgt er ook voor dat je alleen relevante en belangrijke beelden hebt. Met de Tapo D230S1 slimme videodeurbel ben je altijd op de hoogte van wie er bij je aanbelt, waar je ook bent. Geniet van de scherpe beelden en de handige opslagmogelijkheden, zodat je met een gerust hart de deur kunt openen, of zelfs kunt communiceren met degene die voor de deur staat, zonder dat je fysiek aanwezig hoeft te zijn.

Pluspunten
  • Dankzij de oplaadbare batterij kan de deurbel overal worden geïnstalleerd. De deurbel heeft een SD-kaartsleuf om beelden op te slaan, dus je hebt geen cloudbundel nodig. De bridge voor deze deurbel wordt meegeleverd.

Minpunten
  • Om deze deurbel te gebruiken, heb je een krachtig wifi-signaal bij je voordeur nodig; met behulp van een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren bij je deurbel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Tapo Smart Battery Video Doorbell D230S1

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Tapo Smart Battery Video Doorbell D230S1 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Tapo Smart Battery Video Doorbell D230S1. 

De review over Tapo Smart Battery Video Doorbell D230S1 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals