Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. SwitchBot Smart Lock

SwitchBot Smart Lock Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Switchbot W1601700. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de SwitchBot Smart Lock.

Specificaties SwitchBot Smart Lock

Merk

Switchbot

Fabrikantcode

W1601700

Omschrijving van de SwitchBot Smart Lock

Met het SwitchBot slimme deurslot kun je voortaan je deur openen zonder sleutels. Dit innovatieve slot kan eenvoudig worden bevestigd op je bestaande slot met behulp van de stevige plakstrip. Het SwitchBot slot werkt samen met je sleutel en opent moeiteloos je deur. Of je nu je smartphone, een smart hub of zelfs je Apple Watch gebruikt, met één druk op de knop kun je de deur ontgrendelen via de handige app. Voor degenen die geen behoefte hebben om apparaten mee te nemen wanneer ze naar buiten gaan, is er de optionele SwitchBot Keypad. Met dit slimme keypad kun je de deur openen zonder dat je afhankelijk bent van je smartphone of andere apparaten. Het SwitchBot Keypad, hoewel niet meegeleverd, biedt een extra laag gemak en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast maakt het SwitchBot slimme deurslot het ook mogelijk om gemakkelijk toegang te verlenen aan gasten en bezorgers. Door gebruik te maken van de apart verkrijgbare SwitchBot Hub kun je op afstand de deur openen voor iedereen die toegang nodig heeft. Met dit slimme slot hoef je je geen zorgen meer te maken over het verliezen van sleutels of het risico van ongeautoriseerde toegang. Het SwitchBot slimme deurslot biedt ultiem gemak en gemoedsrust voor een moderne en veilige levensstijl.

Pluspunten
  • Je opent de deur door middel van de app, spraakbesturing, met je Apple Watch, via een SwitchBot Keypad of met een NFC-tag. Als je een SwitchBot-hub toevoegt, kun je het slot ook van buitenaf bedienen. Je bevestigt het slot aan je bestaande deurslot, dus boren is niet nodig.

Minpunten
  • De batterijen gaan 6 maanden mee en moeten daarna vervangen worden. De sleutel zit vast aan de binnenzijde van de deur, waardoor het niet mogelijk is om met de sleutel elke type cilinder te openen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor SwitchBot Smart Lock

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de SwitchBot Smart Lock tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de SwitchBot Smart Lock. 

De review over SwitchBot Smart Lock is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals