Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sunred Vigo 1500 Golden Wand

Sunred Vigo 1500 Golden Wand Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor SunRed VIG-1500W. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Sunred Vigo 1500 Golden Wand.

Specificaties Sunred Vigo 1500 Golden Wand

Merk

SunRed

Fabrikantcode

VIG-1500W

Omschrijving van de Sunred Vigo 1500 Golden Wand

De Sunred Vigo 1500 Golden Wand is de ideale oplossing voor het verwarmen van jouw buitenruimte. Deze terrasverwarmer is vrijwel niet windgevoelig, waardoor je geen warmte verliest door de invloed van wind. Dankzij het speciale laagje bladgoud op het verwarmingselement wordt de warmte nog intenser dan bij een gewone halogeen heater. Hierdoor geniet je van een heerlijke warmte, zelfs op koudere dagen. Met een bereik tot 16 vierkante meter is de Vigo 1500 Golden Wand perfect geschikt voor kleine tot middelgrote terrassen. Binnen slechts 5 seconden staat de terrasverwarmer al op vol vermogen aan, waardoor je zithoek in een mum van tijd opgewarmd is. Let er wel op dat de intensiteit van de warmte afneemt naarmate je verder van de terrasverwarmer verwijderd bent. Raadpleeg de handleiding voor de juiste installatieplaatsen. Onze specialisten adviseren om voor beschutte en winderige terrassen vanaf 16 vierkante meter minimaal 2 van deze terrasverwarmers te gebruiken. Bovendien is het aan te raden om een softstarter te gebruiken, zodat het piekvermogen bij het opstarten wordt afgevlakt. Hierdoor voorkom je dat je stoppen doorslaan en geniet je zonder zorgen van de warmte van de Vigo 1500 Golden Wand.

Pluspunten
  • De laag roségoud op het verwarmingselement zorgt voor een nog intensere warmte. Met een IP-certificering van IP65 is deze terrasverwarmer waterdicht tegen sproeiwater, zodat je hem buiten in de regen kunt laten hangen. Binnen 5 seconden is de terrasverwarmer al op vol vermogen.

Minpunten
  • De terrasverwarmer heeft slechts één stand, waardoor je de warmte-intensiteit niet naar wens kunt aanpassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Sunred Vigo 1500 Golden Wand

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Sunred Vigo 1500 Golden Wand tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Sunred Vigo 1500 Golden Wand. 

De review over Sunred Vigo 1500 Golden Wand is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.