Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sunred Spica 2000 Hangend - incl. ledlamp

Sunred Spica 2000 Hangend - incl. ledlamp Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor SunRed CE17SQ-B. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Sunred Spica 2000 Hangend - incl. ledlamp.

Specificaties Sunred Spica 2000 Hangend - incl. ledlamp

Merk

SunRed

Fabrikantcode

CE17SQ-B

Omschrijving van de Sunred Spica 2000 Hangend - incl. ledlamp

De Sunred Spica 2000 Hangend - incl. ledlamp is een innovatieve elektrische terrasverwarmer die niet alleen warmte, maar ook verlichting biedt. Onder het verwarmingspaneel bevinden zich kleine ledlampjes, waardoor je ook 's avonds kunt genieten van een sfeervolle ambiance op je terras. Met deze terrasverwarmer hoef je niet lang te wachten voordat je de warmte voelt, aangezien de halogeenlamp al binnen 5 seconden warmte uitstraalt. Dit is vooral ideaal tijdens koude avonden buiten. Het infraroodelement van deze terrasverwarmer is vrijwel niet windgevoelig, waardoor je zelfs op winderige dagen kunt genieten van de warmte. Alleen bij zeer harde wind kan er mogelijk wat warmteverlies optreden. Het is raadzaam om de handleiding te raadplegen om te weten waar je de terrasverwarmer wel en niet kunt ophangen. De specialist adviseert om voor beschutte en winderige terrassen vanaf 18 vierkante meter twee van deze terrasverwarmers te gebruiken voor optimale verwarming. Om ervoor te zorgen dat de terrasverwarmer geen overbelasting veroorzaakt, is het aanbevolen om een softstarter te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat het piekvermogen wordt afgevlakt, waardoor er geen overbelasting op je stroomgroep ontstaat. Hierdoor voorkom je dat de stoppen doorslaan. Bij een terrasverwarmer met meerdere standen is het verstandig om de heater eerst op de laagste stand aan te zetten om het pie.

Pluspunten
  • Deze terrasverwarmer lijdt bijna geen warmteverlies door windinvloeden. Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer aanpassen vanuit je stoel. De terrasverwarmer heeft 2 standen waardoor je de warmte-intensiteit naar eigen wens kunt aanpassen.

Minpunten
  • Je kunt de richting van de stralingswarmte niet aanpassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Sunred Spica 2000 Hangend - incl. ledlamp

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Sunred Spica 2000 Hangend - incl. ledlamp tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Sunred Spica 2000 Hangend - incl. ledlamp. 

De review over Sunred Spica 2000 Hangend - incl. ledlamp is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.